it's beginning to look a lot like christmas

Ho, ho, ho eens even: Marieke Elsinga is er vroeg bij en koopt kerstboom

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHo, ho, ho eens even: Marieke Elsinga is er vroeg bij en koopt kerstboom
RTL

Hoewel de meeste mensen nog helemaal niet met de feestdagen bezig zijn, is Marieke Elsinga (35) al helemaal in de stemming. De presentatrice slash radio-dj heeft vandaag - met nog 79 dagen op de teller - zelfs al een kerstboom gekocht! Tja, je kan er niet vroeg genoeg bij zijn...

"Ik heb gewoon een kerstboom gezien die ik supermooi vind, en die ga ik nu kopen"

Via Instagram laat Marieke weten zich jaren verzet te hebben tegen neppe kerstbomen, maar er nu toch echt aan moet geloven. Hoewel de presentatrice de voorkeur geeft aan een echte, "want dan ruikt je hele huis zo lekker", heeft er één in het specifiek toch haar blik weten te vangen. "Ik heb gewoon een kerstboom gezien die ik supermooi vind, en die ga ik nu kopen", verkondigt ze via Stories.

© Instagram @mariekeelsinga

In een volgende post is te zien hoe ze de buit veilig heeft gesteld in haar auto. Alleen moet ze 'm thuis nog wel even in elkaar zetten. Laat dat kerstfeest maar beginnen!

© Instagram @mariekeelsinga

Het is een spannende week voor Marieke. Aanstaande donderdag vindt het Gouden Televizier-Ring Gala plaats en de 35-jarige is genomineerd in de categorie Televizier-Ster Presentatrice. In onze uitzending werd ze overvallen met het nieuws, waarna ze helemaal stond te trillen. Kijk het fragment hieronder terug:

Lees meer over
Marieke Elsinga