WHAT A JØRNEY

Jørney en Odim uit EOTB onthullen het geslacht van hun ongeboren kindje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTVJørney en Odim uit EOTB onthullen het geslacht van hun ongeboren kindje
RTL

Wat de relatiestatus van Jørney en Odim, bekend uit het meest recente seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch', nou precies is, is moeilijk te zeggen. Waar we wel van uit kunnen gaan, is dat de twee samen een kind krijgen. En welk geslacht hun nog ongeboren spruit heeft, hebben zij zelf bekendgemaakt.

"Ik zou dit met niemand anders willen doen dan met jou Odim"

Uiteraard maken Jørney en Odim het geslacht van hun baby bekend via een genderrevealparty, want wie doet dat tegenwoordig niet? Op Instagram Stories is te zien dat hun vrienden uit EOTB, zoals Lesley, Dusty en Keanu ook van de partij zijn wanneer het geslacht onthuld wordt.

Uiteindelijk blijkt dat de twee samen een meisje verwachten.

Zwangere Jørney zet nu alweer punt achter relatie Odim
Lees ook

Zwangere Jørney zet nu alweer punt achter relatie Odim

© Instagram @lesley_verspille

Op Instagram staat Jørney stil bij dit bijzondere moment. 'De familie waar je vandaan komt is belangrijk, maar de familie die je zelf sticht is het belangrijkst. Ik zou dit met niemand anders willen doen dan met jou Odim', schrijft ze, waardoor het lijkt alsof het weer dikke mik is tussen de twee.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het afgelopen seizoen van EOTB was er een om van te smullen, gezien alle drama die zich voltrok in de villa. In de online serie Shots Fired blikten onder anderen Lesley en Dusty terug op hun avontuur. Je ziet het in de video hieronder.