ik heb een bon gepakt

Politie reageert op ludieke manier op boeteregen Monica Geuze

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPolitie reageert op ludieke manier op boeteregen Monica Geuze
RTL

Een special edition-designertas van Gucci x Balenciaga of een doos vol nieuwe kleding: Monica Geuze (26) houdt ervan om zichzelf te kietelen. Maar over de bonnen die ze onlangs heeft gepakt is ze niet te spreken. Zo is Monica in 24 uur tijd drie keer aangehouden door de politie in haar Biro, een elektrisch stadsautootje.

"Als hoofdsponsor zijn jullie natuurlijk altijd welkom om onze bedden te komen testen"

Monica klaagt steen en been over de hoge boetes die de politie van Amsterdam haar toestopt nadat ze twee keer met haar telefoon in de hand in de Biro wordt gespot, zich twee keer niet kan legitimeren en óók nog eens een stuk fietspad meepakt waar het niet mag. Honderden euro's en de nodige administratiekosten later blaast ze stoom af in haar podcast Geuze & Gorgels. Klein detail: de politie heeft de aflevering ook gehoord.

Monica richt pijlen op moedermaffia: 'Begrijpt elkaar niet altijd'
Lees ook

Monica richt pijlen op moedermaffia: 'Begrijpt elkaar niet altijd'

De politie kan de grappen en grollen van Monica's co-host Kaj wel waarderen. Ze krijgen zelfs een uitnodiging om eens langs te komen nu Monica het bureau zo goed sponsort. Zo schrijven ze aan haar: "Als hoofdsponsor zijn jullie natuurlijk altijd welkom om onze bedden te komen testen of voor een bakkie koffie. Doe voorzichtig in de Biro en hopelijk voor Monica dus niet tot snel." 

De bewuste aflevering van de podcast luister je hier terug. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Monica GeuzeKaj Gorgels