Blijvende herinnering

Janice heeft nog steeds tattoo van Donny: ‘Blijft belangrijk persoon’

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Janice heeft nog steeds tattoo van Donny: ‘Blijft belangrijk persoon’
RTL

Het mag dan definitief uit zijn tussen Janice Blok (30) en Donny Roelvink (23), dat betekent niet dat ze van hem af is. Janice ging gister live op haar Instagram en werd door haar volgers bestookt met de ene na de andere vraag over Donny. Al snel bleek dat Janice nog steeds iets van Donny met zich meedraagt, namelijk een heuse brailletattoo op haar arm.

"Ik deel veel te veel met jullie, is helemaal niet de bedoeling"

Op de vraag of ze van plan is deze weg te laten halen, reageert Janice twijfelend. "Ik denk het wel. Ik twijfel eigenlijk nog een beetje, omdat hij wel staat voor een bepaalde periode in mijn leven. En z’n naam staat er niet letterlijk. Daarnaast is en blijft hij een belangrijk persoon voor mij."

© Instagram @janiceblok

Janice lijkt nogal te schrikken van haar openheid. "Jezus, wat ben ik open in deze live. Ik deel veel te veel met jullie. Is helemaal niet de bedoeling." Helaas voor Janice blijft het niet bij deze vraag en blijven de vragen over Donny maar binnenstromen. Ze laat daarom op een gegeven moment weten dat ze er verder helemaal niks meer over kwijt wil.

Janice liet de brailletattoo zo’n tien maanden geleden zetten. Ze gaf destijds al aan dat het voor haar best bijzonder was. "Altijd als vriendinnen tegen me zeiden dat ze dat wilden doen, zei ik: 'Wat bezielt jou? Wie weet is het binnen een jaar over.'" Toch ging ze uiteindelijk zelf ook overstag. "Sinds ik met Donny ben, heb ik - heel gek - altijd die drang gehad om mijn liefde te bevestigen en dat te laten zien", legt ze uit. "Uiteindelijk besloot ik daarom een tatoeage voor hem te laten zetten."

Donny heeft na de breuk met Janice niet stilgezeten. Zo gingen er al vrij snel geruchten dat hij met Yolanthe zou daten. Zijn broer Dave gaf daar op de radio uitsluitsel over: 

Lees meer over
Donny RoelvinkJanice Blok