met opgeheven masker

Dochter Nicolette Kluijver niet blij met The Masked Singer: 'Kun je mij echt niet aandoen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Nick van Ormondt/ANPDochter Nicolette Kluijver niet blij met The Masked Singer: 'Kun je mij echt niet aandoen'
RTL

Na de zinderende halve finale zijn het de Stier en het Biggetje die door de kijkers in de studio naar huis worden gestemd en hun masker af moeten zetten. In 'After The Mask' blikken Edwin Evers (50) en Nicolette Kluijver (37) terug op hun waanzinnige avontuur.

Zo leuk als Nicolette haar deelname aan The Masked Singer vindt, zo verschrikkelijk vinden haar drie kinderen het. Als Rick haar vraagt wat hun reactie was, kan de presentatrice niet anders dan met de waarheid komen. "Ik heb gezegd dat ik meedoe aan een zangprogramma en dat ik af en toe moet repeteren. Ze vinden het niet om aan te horen", begint ze.

Een twerkende moeder op televisie in een schattig biggetjespak is ook even wennen. "Een moeder die zingt: ze hebben plaatsvervangende schaamte. M'n oudste dochter zei: 'Mama, je kan mij dit echt niet aandoen. Heerlijk, hè? Dat je altijd gesteund wordt door je familie."

Dít zijn de twee afvallers van The Masked Singer
Lees ook

Dít zijn de twee afvallers van The Masked Singer

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De afleveringen van The Masked Singer zien er altijd vlekkeloos uit, maar dat het moeilijk bewegen én kijken is in het pak, is iets waar Nicolette over mee kan praten. Zo vertelt ze over de laatste repetitie waarbij ze keihard onderuit ging. De beelden zie je in het Instagram-bericht hierboven (swipe). 

Het laatste optreden van Nicolette kijk je hieronder terug. 

After The Mask is nu te zien bij Videoland.

Lees meer over
Rick BrandstederEdwin EversNicolette KluijverThe Masked SingerAfter The Mask