Geen fan

Marc-Marie deelt flinke sneer uit aan Dionne Stax: 'Zó irritant'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Marc-Marie deelt flinke sneer uit aan Dionne Stax: 'Zó irritant'
RTL

Waar het populaire programma 'Droomhuis Gezocht' lange tijd werd gepresenteerd door Sybrand Niessen (60), heeft Dionne Stax (36) onlangs het stokje van hem overgenomen. Angela de Jong (45) liet vorige week al in haar column weten absoluut niet onder de indruk te zijn van haar presentatiekunsten en nu doet Marc-Marie Huijbregts (57) daar nog een schepje bovenop. In de podcast 'Marc-Marie & Aaf Vinden Iets' haalt hij flink uit naar de presentatrice.

"Dit is gewoon de enige manier waarop zij met mannen kan omgaan"

Marc-Marie vertelt dat hij recentelijk heeft gekeken naar het programma Droomhuis Gezocht, dat tegenwoordig wordt gepresenteerd door Dionne Stax. Al bij het uitspreken van haar naam maakt de cabaretier duidelijk wat hij haar vindt: hij trekt namelijk een vies gezicht, waarna hij zichzelf meteen corrigeert. "Soms vergeet ik dat het ook op beeld is", zo roept hij geschrokken uit.

Oud-collega Dionne Stax over samenwerking: 'Totaal geen klik'
Lees ook

Oud-collega Dionne Stax over samenwerking: 'Totaal geen klik'

Marc-Marie vertelt dat hij altijd erg genoot van het programma. "Ik vind Sybrand Niessen prima. Het is niet dat je denkt: er is niemand die dit beter kan, maar hij doet het heel erg leuk." Over Dionne is hij echter niet te spreken. "Zij kan ten eerste alleen maar met de man communiceren op één of andere manier. Er gaat een echtpaar mee en zij zit de hele tijd alleen maar te flirten met die Dolf of Rolf, ik weet niet hoe hij heet. Maar heel de tijd maar Dolf dit en Dolf dat. En die Dolf ging de hele tijd van die nare dingen zeggen. 'Nou, ik had niet verwacht dat ik ooit met jou op een bed zou zitten.' En dan gaat Dionne Stax zo koket in de camera kijken van: 'We gaan door!' En die vrouw zit er de hele tijd gewoon bij.'"

Als Aaf Brand Corstius suggereert dat de gesprekjes misschien grappig bedoeld zijn, wil Marc-Marie daar niks van weten. "Ik vind het super irritante tv! Nee, dit is gewoon de enige manier waarop zij met mannen kan omgaan. Zij gaat gewoon altijd op die tour met mannen. Er zijn gewoon van die vrouwen die dat hebben. Die kunnen eigenlijk alleen maar op zo’n flirterige manier met je praten en niet gewoon normaal. Ik werd ook steeds geïrriteerder", aldus de cabaretier.

Dionne Stax maakte dit jaar de overstap van AvroTros naar Omroep MAX. Rob Goossens, onze mediaverslaggever, gaf eerder al zijn ongezouten mening hierover:

Lees meer over
Marc-Marie HuijbregtsAaf Brandt CorstiusDionne StaxSybrand Niessen