hello darkness my old friend

Finale De Verraders gespeeld: 'Wat een rollercoaster was dit'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandFinale De Verraders gespeeld: 'Wat een rollercoaster was dit'
RTL

Na zes afleveringen van 'De Verraders Videoland Editie' zit het spel der list en bedrog erop. Wie zijn heeft het tot de finale volgehouden? En wie gaat er met het zilver naar huis?

Let op: dit artikel bevat spoilers over De Verraders Videoland Editie.

"Er wordt hier echt een heel vies, vuil, achterbaks spel gespeeld"

In de ontknoping van De Verraders Videoland Editie wordt volgens Ellen een vies spel gespeeld. Het zit namelijk zo: Ellen (getrouwe), Romana (getrouwe), Illias (verrader) en Britt (verrader) zijn nog over. De verraders hebben de afgelopen dagen één voor één allerlei getrouwen eruit gespeeld, eindigend met Illias' maatje Jay. In de laatste aflevering gaat het erom spannen wie de grote finale zal spelen.

Illias en Britt hebben een plan: Illias moet Romana ervan overtuigen op Ellen te stemmen en Britt moet Ellen ervan overtuigen op Illias te stemmen. Illias en Britt zullen dan uiteindelijk ook op Ellen stemmen en Britt en Illias spelen dan samen de finale. Snap je het nog?

Tim in tranen na heftige ronde tafel in De Verraders
Lees ook

Tim in tranen na heftige ronde tafel in De Verraders

Het plan lukt; Ellen wordt verbannen. "Er wordt hier echt een heel vies, vuil, achterbaks spel gespeeld. Britt en Illias zijn de verraders en Romana is het grootste schaap van de show, dus ja die volgt. Ik voel me gewoon genaaid." 

Romana gaat mee op Ellen, maar heeft niet door dat Britt en Illias de verraders zijn.

Verraders Illias en Britt spelen daarom samen de finale. Ze moeten kiezen op ze trouw blijven aan elkaar of elkaar verraden. Als ze beiden kiezen voor trouw, verdelen ze de schat van 21 zilverstukken. Als ze allebei kiezen voor verraad, dan gaat de zilverschat naar Romana. Als er één kiest voor trouw en de ander voor verraad, dan gaat de schat naar degene die verraad opschreef.

Uiteindelijk schrijven Illias en Britt allebei trouw op en dat betekent dat ze de zilverschat samen delen.

Lees meer over
De Verraders