behind the scenes

Commissariaat voor de Media nauwlettend op The Voice-ontwikkelingen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Commissariaat voor de Media nauwlettend op The Voice-ontwikkelingen
RTL

Het Commissariaat voor de Media houdt de ontwikkelingen rondom grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van 'The voice of Holland' "nauwlettend" in de gaten en treedt op mocht dat nodig zijn, laat een woordvoerder weten aan het ANP.

''Wij keuren iedere vorm van grensoverschrijdend gedrag af''

"Wij keuren iedere vorm van grensoverschrijdend gedrag af. We volgen de situatie rond het programma The voice of Holland nauwlettend en zullen binnen de mogelijkheden en taken die wij als toezichthouder hebben op basis van feiten handelen", aldus de zegsman.

Kirsten Berkx dankbaar voor reacties na gesprek in Beau
Lees ook

Kirsten Berkx dankbaar voor reacties na gesprek in Beau

Momenteel loopt een onafhankelijk onderzoek naar seksueel wangedrag bij The Voice. De zaak kwam zaterdag aan het rollen, nadat het BNNVARA-programma BOOS had aangekondigd hier donderdag een uitzending aan te wijden. RTL maakte daarop bekend dat The voice of Holland en alle spin-offs voorlopig niet worden uitgezonden tot er duidelijkheid is over wat er precies is gebeurd.

Nadat zaterdag de The voice of Holland-bom barstte en het programma per direct werd stilgelegd, is het nieuws ook in het buitenland het gesprek van de dag. Maar daar blijft het niet bij: ook vele sponsoren stopten met de sponsoring van het immens populaire programma. Rob Goossens weet alle ins en outs.

Lees meer over
The Voice Of Holland