OH MY GOD

Monica Geuze krijgt 'hartkloppingen' van nieuw hoofdstuk in leven

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMonica Geuze krijgt 'hartkloppingen' van nieuw hoofdstuk in leven
RTL

Een beetje bekende Nederlander heeft uiteraard een eigen sieradenlijn, onderbroekenlijn, kledinglijn of wat voor lijn dan ook. Monica Geuze (26) lanceert maandag haar eigen 'lifestyle lijn'. En van het enthousiasme daarvoor krijgt de vlogger 'hartkloppingen'.

"Ik kan het niet aan"

Op haar Instagram Stories schrijft Monica dat ze al twee jaar 'kneiterhard bezig' is met de launch van haar eigen lifestyle lijn. En goed nieuws voor alle fans die niet kunnen wachten om Monica's portemonnee te spekken: de launch is maandag al.

'Ik ben zo klaar voor dit nieuwe hoofdstuk', gaat Monica door. 'Ik hoop dat jullie het allemaal net zo mooi vinden als ik.'

Monica Geuze over co-ouderschap met ex Lars: 'Situatie is sowieso anders'
Lees ook

Monica Geuze over co-ouderschap met ex Lars: 'Situatie is sowieso anders'

© Instagram @monicageuze

Wanneer duizenden mensen blijkbaar het Instagram-account van Monica's nieuwe project hebben gevolgd, kan ze het niet laten zichzelf te filmen om te delen hóé blij ze wel niet is. "De notificaties op mijn telefoon slaan helemaal op hol. Echt zó veel support. Ik krijg er helemaal hartkloppingen van."

Monica vindt alle support die ze nu al krijgt 'bizar'. "Ik moet het echt even beseffen nu, al die support. Ik kan het niet aan. Dank jullie wel!"

Naast alles waar Monica druk mee is, presenteert ze uiteraard ook nog Temptation Island. En dat zette haar aan tot nadenken over haar eigen relatie.

Lees meer over
Monica Geuze