SPIN IN EEN WEB

Tom Holland heeft spijt van één ding na Spider-Man-film

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MarvelTom Holland heeft spijt van één ding na Spider-Man-film
RTL

Tom Holland (25) schittert momenteel als Spider-Man in de gelijknamige film 'Spider-Man: No Way Home'. Uiteraard geniet de acteur met volle teugen van het succes dat de film met zich meebrengt. Toch is er één ding waar hij spijt van heeft.

"Ik zou willen dat ik hem nog kon bedanken"

In de blockbuster kreeg Tom de kans om samen te werken met Andrew Garfield, die eerder de rol van Spider-Man vertolkte. De acteur vindt het fantastisch hoe er is gereageerd op de rol die Andrew vertolkt in de meest recente film. Dat heeft meteen te maken met hetgeen waar Tom spijt van heeft.

"Iets waar ik nu een beetje spijt van heb, is dat ik Andrew nooit heb gebeld toen ik de rol van Spider-Man overnam", vertelt Tom aan The Hollywood Reporter. "Als iemand mij na mijn tweede film had gezegd dat iemand anders de rol overnam, zou ik erg teleurgesteld zijn geweest. Als ik terugkijk op de afgelopen periode, zou ik willen dat ik de kans had om hem toch nog te bedanken. Gelukkig kon dat ook in deze film."

Nieuwe Spider-Man-trilogie met Tom Holland in de maak
Lees ook

Nieuwe Spider-Man-trilogie met Tom Holland in de maak

Het samen acteren in Spider-Man: No Way Home was niet alleen een kans om vrede te sluiten met Andrew, maar ook om te realiseren dat het iets is dat Tom en Andrew juist delen. "Ik ben echt trots op hem, dat hij deze kans kreeg om te laten zien hoe goed hij was als Spider-Man."

Benieuwd naar de trailer van Spider-Man: No Way Home? Je ziet 'm in de video hieronder.

Lees meer over
Tom Holland