back to the island

Temptation Island USA maakt koppels vierde seizoen bekend

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© USA NetworkTemptation Island USA maakt koppels vierde seizoen bekend
RTL

Waar het in Nederland nog even duurt voordat Monica Geuze (26) en Kaj Gorgels (31) de nieuwe koppels van 'Temptation Island' aan ons voorstellen, heeft de Amerikaanse versie van de ultieme relatietest zojuist de dappere stellen bekendgemaakt die dit seizoen in het diepe springen. Hier een overzicht.

Ashley en Lascelles

Ashley (26) en Lascelles (27) zijn al zeven jaar aan het daten, maar van een ring is het nog niet gekomen en Ashley begint zich inmiddels af te vragen waarom. Ondanks de nodige problemen heeft Lascelles alles over voor zijn lief en Ashley komt altijd op nummer één, zelfs al hij daar zelf financieel en emotioneel onder lijdt. Hij hoopt dan ook dat Ashley hem door deelname aan Temptation Island meer gaat waarderen.

Ashley en Lascelles Temptation Island USA© USA Network
Ashley en Lascelles Temptation Island USA

Iris en Luke

De afgelopen vier jaar is Luke (29) de enige man voor Iris (26) geweest, maar ze vraagt zich af of hij hetzelfde gevoel heeft bij haar. Zo betrapte Iris haar vriend al meerdere keren op flirten met anderen en ook opperde Luke niet één, maar twee keer bij haar om uit elkaar te gaan. Het is dan ook erop of eronder voor het stel, dat hoopt de juiste antwoorden te krijgen op het eiland.

Iris en Luke Temptation Island USA© USA Network
Iris en Luke Temptation Island USA

Edgar en Gillian

Het is liefde op het eerste gezicht als Edgar (23) en Gillian (21) elkaar in 2018 ontmoeten als ze gaan studeren. Beiden hebben moeite om elkaar te vertrouwen en zijn daarom onzeker over een toekomst samen. Edgar en Gillian hopen erachter te komen of ze voor elkaar bestemd zijn of niet.

Edgar en Gillian Temptation Island USA© USA Network
Edgar en Gillian Temptation Island USA

Ash en Hania 

Het is een wonder dat dit koppel alweer 1,5 jaar samen is. Hoewel de twee elkaar eerder al ontmoeten via gezamenlijke vrienden én Hania (30) al een berichtje achterliet via Instagram, beginnen ze pas met praten wanneer ze gematcht worden op een datingapp. Hun eerste date duurde maar liefst 12 uur (!) en sindsdien zijn ze niet meer van elkaars zijde geweken. Daar komt echter binnenkort verandering in als Ash (28) verhuist naar Brooklyn, New York. Het is nog maar de vraag of hun relatie de afstand aankan aangezien Hania achterblijft in Santa Fe, praktisch aan de andere kant van het land.

Ash en Hania Temptation Island USA© USA Network
Ash en Hania Temptation Island USA

Mark L. Walberg neemt wederom de presentatie voor zijn rekening. Begrijpelijk aangezien hij ruim 1 miljoen dollar per seizoen binnen harkt. Deze vierde reeks uit Amerika gaat op 16 maart van start. Hoogstwaarschijnlijk zijn de afleveringen ook bij Videoland te zien, net als de voorgaande seizoenen.

Naast de koppels zijn ook de singles die hen 'helpen' bij hun zoektocht bekendgemaakt:

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nu al zin een dosis liefde en romantiek? Het nieuwe seizoen van De Bachelor is deze week ook van start gegaan bij Videoland. Bekijk de eerste beelden hieronder:

Lees meer over
VideolandTemptation Island USA