liefde m@@kt blind

Alle koppels van Love is Blind op een rij en waar ze te volgen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixAlle koppels van Love is Blind op een rij en waar ze te volgen
RTL

Precies op tijd voor Valentijn zette Netflix op 11 februari de eerste vijf afleveringen van het nieuwe seizoen 'Love is Blind' online. Hoewel wij de deelnemers dus pas een kleine week kennen, vonden de opnames al meer dan een jaar geleden plaats. Wie zijn er nog altijd samen? En wie speelt op Instagram mooi weer? RTL Boulevard dook in hun socials.

Abhishek 'Shake' en Deepti

Hoewel Shake in eerste instantie geen goede eerste indruk achterlaat door aan zijn dates te vragen of ze wel licht genoeg zijn om op zijn schouders getild te kunnen worden op een festival, vormt er zich een connectie met Deepti als hij zich blootgeeft. Hoewel de kijker er tijdens hun eerste ontmoeting niet omheen kan en de vonken er vanaf spatten - hij blijft maar in de kont van zijn kersverse verloofde knijpen - biecht Shake in Mexico op zich niet fysiek aangetrokken te voelen tot zijn aanstaande.

Of de twee uiteindelijk elkaar het jawoord geven is nog maar de vraag, maar zojuist nog deelde de Love is Blind-ster een foto gemaakt met zijn toekomstige vrouw en de presentatoren van het programma. Dus alles lijkt (met de nadruk op lijkt) nu nog koek en ei. Deepti heeft op haar beurt nog geen foto van hen samen gedeeld, maar heeft wel meerdere post geplaatst over de Netflix-hit op haar feed. Ook volgen de twee elkaar.

Shake volg je hier op Instagram, Deepti hier.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Netflix dropt trailer van tweede seizoen Bridgerton
Lees ook

Netflix dropt trailer van tweede seizoen Bridgerton

Shayne en Natalie

De vrijgezellen van Love is Blind communiceren alleen via de zogeheten 'pods'. Hier kunnen ze met elkaar praten, maar elkaar niet zien. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Married at First Sight leren de kandidaten elkaar juist kennen voordat ze besluiten in het huwelijksbootje te stappen. Shayne heeft zowel met Natalie als Shaina een connectie en na heel wat drama en tranen in de cabines gaat hij uiteindelijk op één knie voor Natalie. In de eerste paar afleveringen lijkt het erop dat hij een goede keuze heeft gemaakt, maar een preview aan het einde van aflevering vijf belooft weinig goeds als een huilende Natalie vertelt dat ze grote problemen hebben. Die problemen lijken nog steeds te spelen, want de twee volgen elkaar niet op the gram...

Shayne volg je hier op Instagram, Natalie hier.

Nick en Danielle

Dat haat en liefde dicht bij elkaar liggen bewijzen Nick en Danielle in het tweede seizoen van de datingshow. Hun liefdesavontuur begint al niet zo lekker als Danielle ziek wordt, en als de twee even later ook nog een heftige ruzie krijgen lijkt het sprookje voorbij. Toch volgen ze elkaar nog op Instagram en dat is anno 2022 al heel wat. Ook benoemde Danielle hun relatie al een paar keer in verschillende posts. Nick lijkt op zijn Instagram een andere grote liefde te hebben: zijn hond.

Nick volg je hier op Instagram, Danielle hier.

Kyle en Shaina

Ondanks hun andere kijk op het leven besluit Shaina Kyle de gelukkigste man op aarde te maken door zijn aanzoek te accepteren. Maar vanaf dan gaat het alleen meer bergafwaarts. Shaina twijfelt al meteen nadat ze de woorden uitgesproken heeft omdat ze erg gelovig is opgevoed en haar aanstaande man niet. Eenmaal in Mexico neemt ze dan ook de benen, maar Kyle geeft niet zomaar op en er is te zien dat hij zelfs voorstelt om samen te gaan wonen... Shaina lijkt op Instagram in ieder geval haar beste leven te leiden en voor nu volgen de twee elkaar nog. Kyle plaatste zelfs een GIF'je van een van zijn en Shaina's meningsverschillen over religie in de pods, waarop Shaina reageerde met een reeks lachende emoji's.

Kyle volg je hier op Instagram, Shaina hier

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Salvador en Mallory 

Hoewel Mallory het aanzoek van Jarrette afwijst en volmondig 'ja' zegt tegen Salvador, lijkt het er in Mexico even op dat ze de verkeerde keuze heeft gemaakt. Hoewel haar husband to be dan misschien niet de juiste ring voor haar heeft uitgekozen, vermoeden we dat het nog altijd goed zit tussen de twee aangezien ze elkaar nog steeds volgen op social media. De aanstaande bruid en bruidegom lieten zelfs reacties achter bij elkaar onder hun aankondig aan het programma. Maar de vraag blijft: is liefde echt blind?

Salvador volg je hier op Instagram, Mallory hier.

Jarrette en Iyanna

Tweede keus of niet, Iyanna besluit genoeg om Jarrette te geven om hem haar man te noemen. En dat is een goed idee, want tijdens hun eerste ontmoeting wordt duidelijk dat ze als twee puzzelstukjes in elkaar passen. Na flink wat speuren zijn we erachter gekomen dat de twee elkaar nog altijd volgen op Instagram, ondanks het feit dat de tortelduifjes zelden onder elkaars berichten reageren of zelfs maar een post van elkaar liken. Is het dan slechts allemaal een façade? 

Jarrette volg je hier op Instagram, Iyanna hier.

De eerste vijf afleveringen van Love is Blind zijn nu te zien bij Netflix. Op 18 februari worden daar nog vier afleveringen aan toegevoegd en op 25 februari is het slot te zien bij de streamingdienst, waar sinds deze week ook een 'intieme docu' over Ye West te zien is. 

Een derde seizoen van Love is Blind is overigens al in de maak. Chris Coelen, de maker van de Netflix-show, heeft in een interview verklapt dat het derde seizoen zelfs al gefilmd is!

Lees meer over
NetflixLove is Blind