nieuw levensproject

Is er een kans dat Jaydi en Ricky weer bij elkaar komen?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @rickylukassenIs er een kans dat Jaydi en Ricky weer bij elkaar komen?
RTL

Het nieuwe jaar begon minder goed voor Ricky Lukassen (34) en Jaydi Dubois (23), bekend van 'Temptation Island'. De twee besloten begin januari hun relatie te beëindigen. Toch zijn de exen nog altijd vrienden, zo onthult Jaydi aan 'LINDA.nl'.

"Er is dus geen ruzie en je weet nooit wat er in de toekomst gebeurt"

Ricky en Jaydi kregen in Temptation Island een relatie en gingen bij thuiskomst al snel samenwonen. "Het voelde gewoon goed, dus daar wilden we niet mee wachten", legt Jaydi uit. Helaas liep de relatie stuk en woont Jaydi weer bij haar moeder in Nieuw-Vennep.

Ze heeft haar ex echter niet volledig uit haar leven verbannen, zo bellen ze nog dagelijks en laten ze één keer in de week de hondjes samen uit. "Er is dus geen ruzie en je weet nooit wat er in de toekomst gebeurt. Maar ik denk niet dat we weer bij elkaar komen", aldus Jaydi.

 

Temptation Island USA maakt koppels vierde seizoen bekend
Lees ook

Temptation Island USA maakt koppels vierde seizoen bekend

Aan een nieuwe man in haar leven is Jaydi (voorlopig) nog niet toe. "Het is ‘m nu al twee keer niet geworden, dus nu wil ik het wat voorzichtiger aanpakken. Ik focus voor nu op mezelf en de toekomst. Even rust", aldus de realityster.

Jaydi was eerder te gast in Love Therapy. Bekijk die aflevering hieronder:

Lees meer over
Temptation Island