Liefde op het eerste gezicht

Schiet Cupido raak? Finale Love Is Blind nu te zien op Netflix

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Netflix Schiet Cupido raak? Finale Love Is Blind nu te zien op Netflix
RTL

We zijn inmiddels zo'n 9 afleveringen verder en aangekomen bij het laatste deel van het experiment: het 'ja'-woord geven. De stellen van 'Love Is Blind' zijn het liefdesavontuur blind met elkaar aangegaan en bepalen nu -in gezelschap van vrienden en familie- of ze daadwerkelijk met elkaar zullen eindigen of niet.

Abhishek 'Shake' en Deepti, Shayne en Natalie, Nick en Danielle, Kyle en Shaina, Salvador en Mallory en Jarrette en Iyanna verloofden zich gedurende de populaire datingshow. Allemaal zullen ze in de finale bepalen of ze ook daadwerkelijk elkaar het jawoord durven te geven. Hoewel de stellen bij Married At First Sight elkaar pas bij het altaar zien, zit dat bij Love Is Blind toch iets anders in elkaar. De stellen hebben namelijk eerst gedatet zonder elkaar te hebben gezien en de koppels bepalen vervolgens zélf of ze zich gaan verloven.

Waar staan de stellen van Love is Blind nu in hun relatie?
Lees ook

Waar staan de stellen van Love is Blind nu in hun relatie?

De verloofde stellen hebben in de afgelopen 9 afleveringen de kans gekregen om elkaar door en door te leren kennen. Zo hebben ze ook elkaars ouders al ontmoet, zijn ze op huwelijksreis geweest en zelfs bij elkaar ingetrokken. In de tiende aflevering is het dan eindelijk zover: de stellen bepalen nu of ze ook daadwerkelijk zullen gaan trouwen. Je ziet de finale nu op Netflix.

En voor wie het seizoen nog niet gezien heeft, is hieronder een teaser te vinden om er alvast in te komen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
NetflixLove is Blind