Weer fris en fruitig

Queen Elizabeth voor het eerst weer gespot sinds coronabesmetting

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesQueen Elizabeth voor het eerst weer gespot sinds coronabesmetting
RTL

Het lijkt er sterk op dat koningin Elizabeth (95) zich inmiddels weer wat beter voelt. Waar ze vorige week nog een aantal afspraken cancelde omdat ze toch wel last had van haar coronabesmetting, heeft ze dinsdag haar werkzaamheden weer opgepakt en verscheen ze zelfs even voor de camera tijdens een Zoom-gesprek.

Daar blijft het niet bij, want blijkbaar voelde Elizabeth zich afgelopen weekend al zo goed dat ze prins William, Kate Middleton en hun kinderen op bezoek kreeg. Zelfs prinses Beatrice en haar dochtertje Sienna sloten aan, wat betekent dat het een drukke boel was op Windsor Castle. Elizabeth zou op dat moment weer hersteld zijn van het coronavirus, waardoor ze dus weer bezoek mocht ontvangen. 

Koningin Elizabeth cancelt toch al haar afspraken vanwege coronabesmetting
Lees ook

Koningin Elizabeth cancelt toch al haar afspraken vanwege coronabesmetting

Vandaag werd Elizabeth voor het eerst weer gespot tijdens twee virtuele meetings die ze had vanuit haar huis. Hoewel Buckingham Palace nog niks heeft gezegd over haar herstelstatus, laat een bron aan People weten dat Elizabeth haar werkzaamheden weer volledig zal oppakken en ook al verschillende privé-afspraken gepland heeft staan.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Koningin Elizabeth II