schot in de roos

Thomas uit De Bachelor onder de indruk van Isabelle na 'zoendate'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandThomas uit De Bachelor onder de indruk van Isabelle na 'zoendate'
RTL

Thomas van der Vlugt (29) is goed op weg de liefde van zijn leven te vinden in het programma 'De Bachelor'. De dames worden steeds strijdlustiger en proberen op alle mogelijke manieren de aandacht van Thomas te winnen. Isabella (23) kan haar geluk niet op wanneer de bachelor haar kiest voor een romantische date, waar het wel erg intiem wordt.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de vierde aflevering van De Bachelor.

"Dit is wel echt een momentje om te tongen"

Thomas en de meiden hebben een gezamenlijk diner. Wanneer het tijd is voor een toetje wil de bachelor zich even met iemand afzonderen: Isabella is de gelukkige. "Isabella, jou heb ik nog niet echt gesproken, dus wil je met me meekomen?" vraagt Thomas. Ze zag dit totaal niet aankomen en zegt vol overtuiging: "Ja, graag!"

Nadat de twee even gekletst hebben over hun werk vindt Thomas het tijd voor de volgende stap: samen naar de sterren kijken. Hij slaat meteen een arm om haar heen, waar Isabella - op z’n zachtst gezegd - geen problemen mee heeft. "Ik was bij haar wel relaxt, dus ik dacht we moeten gewoon even comfortabel worden en lekker liggen en sterren kijken. Even ons momentje pakken, want ik wil dit niet snel vergeten", zegt Thomas. Isabella sluit zich daarbij aan: "Ik vond het heel gezellig dat Thomas z’n arm om mij heen sloeg. Het voelde echt kloppend in het moment." 

Thomas ziet op tegen rozenceremonie in De Bachelor: 'Zware dobber'
Lees ook

Thomas ziet op tegen rozenceremonie in De Bachelor: 'Zware dobber'

Ondertussen kijken de andere dames van een afstandje toe en zijn volop aan het speculeren over de tortelduifjes. "Zullen ze gaan zoenen? Dit is echt een zoendate." en "Dit is wel echt een momentje om te tongen", klinkt er vanuit de groep.

Die zoen komt er uiteindelijk niet, maar Isabella is zeer te spreken over het verloop van de date. "Het was echt zo leuk", zegt ze met een grote glimlach op haar gezicht. "Het was zo romantisch, niet normaal. Ik blijf maar lachen al ik eraan denk." Ze ziet een toekomst met hem dan ook rooskleurig in. "Als ik naar hem kijk en zo’n fijne date met hem heb, denk ik wel dat er gevoelens zouden kunnen ontstaan."

Ook Thomas is positief verrast en erg onder de indruk. "Het smaakt naar meer en dat vind ik heel leuk. Het maakt het voor mij nog moeilijker, dat kan ik je wel vertellen. Ze is wel echt gestegen. Ze is in de top terechtgekomen."

Het is dus wel duidelijk dat Isabelle goed op weg is om het hart van de bachelor te veroveren. Bekijk de hele date hieronder: 

De Bachelor is elke woensdag te zien bij Videoland.

Lees meer over
De Bachelor