Romantisch aanzoek

Maxime Meiland ten huwelijk gevraagd door Leroy

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMaxime Meiland ten huwelijk gevraagd door Leroy
RTL

Voor Maxime Meiland (26) had het weekend niet mooier kunnen eindigen. De realityster laat op haar Instagram weten dat ze ten huwelijk is gevraagd door haar vriend Leroy Molkenboer (29) en dat ze zijn aanzoek heeft geaccepteerd.

Op foto’s is te zien hoe Leroy op zijn knieën gaat voor Maxime, terwijl zij verrast reageert op zijn aanzoek. Maxime laat bij de foto’s weten dat ze zonder twijfelen 'ja' heeft gezegd.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Maxime Meiland maakt indruk met 'trouwfoto's'
Lees ook

Maxime Meiland maakt indruk met 'trouwfoto's'

Maxime en Leroy zijn inmiddels bijna twee jaar samen en kregen in september hun eerste kindje samen, genaamd Vivé. Daarnaast is Leroy ook stiefvader van het dochtertje van Maxime, Claire, uit een eerdere relatie. Maxime liet een tijdje geleden nog tijdens een Instagram Q&A weten dat het voor haar liefde op het eerste gezicht was, maar dat het voor Leroy anders was. "Het heeft even geduurd. Toen ik jou voor de eerste keer zag, vond ik jou meteen heel interessant”, zo liet hij weten.

Maxime blijkt al een tijdje geleden ten huwelijk te zijn gevraagd. "Tijdens de opnames van Chateau Bijstand heeft Leroy mij op Valentijnsdag gevraagd", zo laat ze aan RTL Boulevard weten. "We waren voor het eerst zo lang van elkaar gescheiden dus hij kon niet meer wachten." Al het aan het stel ligt, dan vindt de bruiloft zo snel mogelijk plaats. "We hopen deze zomer! Als dat kan natuurlijk, want alle bruiloften zijn verplaatst door corona."

Lees meer over
Maxime Meiland