wat goeeed!

Martien en Erica Meiland reageren trots op huwelijksaanzoek

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPMartien en Erica Meiland reageren trots op huwelijksaanzoek
RTL

Zondag maakte Maxime Meiland (26) bekend in het huwelijksbootje te stappen met haar grote liefde Leroy Molkenboer (30). Ook haar ouders Martien (60) en Erica Meiland (58) kunnen hun geluk niet op, zo laten ze weten aan RTL Boulevard.

"Dus eindelijk is de kogel door de kerk"

Volgens Erica heeft Maxime lang op het huwelijksaanzoek van Leroy zitten wachten: "Maxime wilde al heel lang dat hij het aan haar zou vragen, dus we zaten hem er al een beetje mee te pesten, omdat het zolang duurde. Dus eindelijk is de kogel door de kerk. Hartstikke leuk, joh." 

Zoals we van de Meilandjes gewend zijn wordt de bruiloft allesbehalve bescheiden. "We hebben van de zomer een groot feest. Ik denk heel traditioneel", zegt Erica. 

Voor de trotste ouders is het wel duidelijk hoe het spektakel eruit komt te zien. "Ze gaan wel uitpakken", zegt Martien. Waarop Erica reageert: "Ja, dat wel, maar wel wit. Ik zag laatst op tv dat het in is, trouwjurken in allemaal kleuren. Dat gaat zij niet doen." Dat laatste hopen de twee in ieder geval niet te zien deze zomer: "Echt?! Met kleuren?! Oh, vreselijk", zegt Martien stellig. "Dat vind ik ook niks", stemt Erica in.

Maxime Meiland ten huwelijk gevraagd door Leroy
Lees ook

Maxime Meiland ten huwelijk gevraagd door Leroy

Erica en Martien zijn maar wat blij met hun schoonzoon. "Leroy is een schat. Vanaf het begin dachten we al: dit is zo leuk, ook met Claire. En Claire ging hem op een gegeven moment zelfs papa noemen, dus het is echt helemaal een gezin zo met z’n vieren", vertelt Erica. Martien vult aan: "Het klopt ook helemaal. Ze kunnen ook heel goed met Dirk en Montana overweg. Dus eigenlijk één happy family. Dat is geluk hebben, hoor."

Op de Instagram-kiekjes die Maxime zondag deelt is te zien hoe Leroy op zijn knieën gaat voor de realityster, terwijl zij verrast reageert op zijn aanzoek. Maxime laat bij de foto’s weten dat ze zonder twijfelen 'ja' heeft gezegd.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Martien MeilandMaxime MeilandErica Meiland