Schot in de roos

Deze datingshow is een kruising tussen De Bachelor en Bridgerton

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© NBCDeze datingshow is een kruising tussen De Bachelor en Bridgerton
RTL

Tegenwoordig is daten niet altijd even makkelijk. Eindeloos swipen en berichten die niet beantwoord worden: voor veel mensen is het dagelijkse kost. Dus waarom zou je niet tweehonderd jaar terug in de tijd willen? Dat moeten de makers van 'The Courtship' - een nieuwe datingshow waar een groep vrijgezellen teruggaat naar de 'Regency-era' - ook gedacht hebben.

Kostuum aan, telefoon inleveren en op naar een oud kasteel; dat is hoe een deelname aan het programma The Courtship er ongeveer uitziet. Je kunt het een kruising tussen De Bachelor en Bridgerton noemen. In de trailer die NCB heeft gedropt zien we de hoofdrolspeler, Nicole Remy, die zich waant in een kasteel op het platteland omringd door heuvels, op zoek naar een nieuwe lover. Maar liefst zestien mannen gaan de strijd aan om het hart van Nicole te veroveren. 

Geheel in de stijl van de tijd waar de Netflix-hit Bridgerton zich in afspeelt moeten de vrijgezellen Nicole voor zich zien te winnen. Haar familie helpt ook een handje. Vader Claude, moeder Claire, zus Danie en beste vriendin Tessa zullen hun mening geven over de vrijgezelle mannen.

Thomas ziet op tegen rozenceremonie in De Bachelor: 'Zware dobber'
Lees ook

Thomas ziet op tegen rozenceremonie in De Bachelor: 'Zware dobber'

In de trailer van deze bijzondere datingshow zien we de eerste beelden van verschillende dates op deze ouderwetste manier:

Je ziet The Courtship vanaf 6 maart op NBC

Lees meer over
The Bachelor