liefde maakt blind

Love is Blind-ster Shaina is alweer verloofd, trouwt deze zomer al

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @shaina.hurleyLove is Blind-ster Shaina is alweer verloofd, trouwt deze zomer al
RTL

'Love is Blind'-deelneemster Shaina Hurley (32) heeft voor de derde keer een verlovingsring om haar vinger geschoven. 'Mijn 'ride or die' voor altijd', schrijft de realityster op Instagram. Drie keer is scheepsrecht, zullen we maar zeggen?

"Het stel is van plan om deze zomer in Griekenland te trouwen"

Toen tijdens de finale van Love is Blind bleek dat Natalie niet van plan was 'ja, ik wil' te zeggen tegen haar verloofde Shayne, vroegen veel fans van de show zich af of dit betekende dat Shayne en Shaina misschien een setje zouden vormen. De twee vonden elkaar namelijk al vanaf het begin leuk en Shaina deed zelfs haar best om tussen de twee in te komen. Toch was het uiteindelijk Kyle met wie ze samen naar Mexico vertrok met zijn ring - nou ja, de ring van zijn moeder - om haar vinger. De eerst avond van het experiment verbrak ze de verloving echter alweer.

"Achteraf had ik meteen 'nee' tegen je moeten zeggen, honderd procent", gaf ze toe tijdens de veelbesproken reünie van het programma. "Ik had veel drama kunnen voorkomen, dat erken ik." Volgens Shaina had ze een interne strijd met zichzelf en was het uiteindelijk haar relatie met God die voor haar de doorslag gaf. Ook speelde het feit mee dat Shaina al eerder verloofd was en niet dezelfde fout wilde maken.

Derde seizoen Love Is Blind waarschijnlijk volgend jaar
Lees ook

Derde seizoen Love Is Blind waarschijnlijk volgend jaar

Inmiddels heeft ze een man gevonden die wél aan al haar eisen voldoet. Ze is zelfs al verloofd! De gelukkig heer in kwestie is Christos Lardakis. Volgens een bron van Entertainment Tonight is hij op 10 maart op z'n knieën gegaan en zijn de tortelduifjes al druk met het plannen van hun huwelijk. "Het stel is van plan om deze zomer in Griekenland te trouwen", aldus de bron.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het romantische Love is Blind is een groot succes op Netflix, maar de streamingdienst laat ook de andere kant van de liefde zien in de documentaire The Tinder Swindler...

Lees meer over
NetflixLove is Blind