Shake things up

Impopulaire Love is Blind-deelnemer haalt uit naar presentator

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Adam Rose/NetflixImpopulaire Love is Blind-deelnemer haalt uit naar presentator
RTL

Als er iemand hard werd aangepakt tijdens de reünie-aflevering van 'Love is Blind' seizoen 2, dan is het Abhishek 'Shake' Chatterjee (33) wel. Shake maakte zich niet bepaald populair bij de kijkers met alle vrouwonvriendelijke uitspraken die hij deed en de manier waarop hij zijn verloofde Deepti Vempati (31) behandelde. Presentator Nick Lachey (48) zette hem daarom flink op zijn plek tijdens de reünie en dat neemt Shake hem niet in dank af.

"Overweeg ook om te leren hoe je een onpartijdige presentator kan zijn"

In een inmiddels verwijderde Instagram-post haalt Shake, die in het echte leven dierenarts is, flink uit naar Nick. De presentator bitste hem namelijk tijdens de reünie toe dat hij wel begrijpt waarom Shake dieren behandelt en geen mensen. En dat bevalt Shake niet. 'Als je een dokter in de show zet, dan kun je een kritische denkwijze verwachten. Je bent een ongelofelijke eikel voor het feit dat je dierenartsen meesleept in je uitspraken. Je realiseert je toch wel dat het worden van een dierenarts aanzienlijk moeilijker is dan het worden van een mensendokter?'

Welke koppels van Love is Blind seizoen 2 zijn nog samen?
Lees ook

Welke koppels van Love is Blind seizoen 2 zijn nog samen?

Vervolgens deelt hij nog even een flinke sneer uit. 'Overweeg ook om te leren hoe je een onpartijdige presentator kan zijn voordat de reünie van seizoen 3 wordt uitgezonden. Sorry dat ik niet met je verhaal heb meegespeeld zoals de rest van de poppen. O, en doe Vanessa Lachey de groeten van me.' Met deze laatste opmerking verwijst hij naar Nicks vrouw, die het programma samen met hem presenteert. Ook Vanessa liet tijdens de reünie duidelijk merken geen fan van Shake te zijn, maar dat weerhield hem er niet van om Nick openlijk tijdens de aflevering te vertellen dat hij zich aangetrokken voelt tot Vanessa.

Kort na het plaatsen van de Instagram-post verdween deze van zijn account. Volgens Shake was dat niet zijn eigen keuze; hij vertelde later in zijn Stories dat hij de post moest verwijderen. Volgens hem riekt dat naar censuur. Van wie hij de opdracht kreeg zijn statement weg te halen benoemt hij niet, maar het lijkt aannemelijk dat hij doelt op de makers van de show.

Lees meer over
Love is Blind