zelfspot

Indigo uit De Bachelor drijft de spot met zichzelf: 'Raap me op'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jasper SuykIndigo uit De Bachelor drijft de spot met zichzelf: 'Raap me op'
RTL

Indigo is in het programma 'De Bachelor' goed op weg de eindstreep te halen: ze maakt nog steeds kans op de laatste roos van Thomas. Jezelf terugzien kan soms best confronterend zijn, maar Indigo blijkt over een hoop zelfspot te beschikken.

"Ik raap je op zolang je erna weer voor me valt"

Indigo heeft de afgelopen weken een goede indruk van zichzelf kunnen krijgen en besloot daarom een TikTok-filmpje te maken waarin ze zichzelf imiteert. 'Hoe ik overkom in De Bachelor', schrijft ze erbij. En: 'Kan iemand mij oprapen?'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Frederique uit de Bachelor gaat op jacht naar Miss Nederland-kroon
Lees ook

Frederique uit de Bachelor gaat op jacht naar Miss Nederland-kroon

De video valt goed in de smaak: de teller staat inmiddels op 1 miljoen kijkers. Ook bekende vrienden van de Bachelor-dame vinden de imitatie hilarisch. 'Ik raap je op zolang je erna weer voor me valt', schrijft presentator Rijk Hofman gevat. 'Ik kom niet meer bij’, reageert een ander.

Naast dat ze het hart van veel kijkers weet te veroveren, weet ze ook dat van Thomas steeds meer voor zich te winnen. In de vierde aflevering trekt ze haar stoute schoenen aan en stapt ze op de bachelor af, om hem vervolgens helemaal in te pakken:

Lees meer over
Thomas van der VlugtDe Bachelor