het hazespad kiezen

Huis Sarah van Soelen staat niet meer op naam André Hazes

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHuis Sarah van Soelen staat niet meer op naam André Hazes
RTL

André Hazes (28) is officieel geen mede-eigenaar meer van het huis dat hij samen met zijn inmiddels ex-vriendin Sarah van Soelen (25) heeft gekocht. Uit onderzoek van RTL Boulevard blijkt dat de zanger bij het kadaster niet meer staat ingeschreven als eigenaar van het huis, maar Sarah wel.

Vlak nadat André en Sarah bekendmaakten een koppel te zijn, kochten ze een huis van een slordige acht ton in Rotterdam. Niet lang daarna doofde het liefdesvuur tussen de twee alweer en verliet André het huis. Inmiddels blijkt dus dat de zanger officieel geen eigenaar meer is van het huis. De enige eigenaar is nu nog Sarah van Soelen.

Monique onthult dat André bij haar op de bank ligt
Lees ook

Monique onthult dat André bij haar op de bank ligt

André heeft momenteel een mediapauze. Nadat zijn moeder Rachel meermaals vertelde dat haar zoon aan zichzelf aan het werken is, dook hij dit weekend ineens op bij de Holland Zingt Hazes-concerten. Fans viel direct op dat André sterk vermagerd was.

Zondag dook André op bij Monique Westenberg thuis op de bank, waar hij tijdens zijn knipperlichtrelatie met Monique al verschillende keren is in- en uitgetrokken.

Hoewel André zijn gezicht liet zien bij Holland Zingt Hazes, stond hij niet op het podium om de klassiekers van zijn vader mee te zingen. Voor zijn zus Roxeanne was dat een groot gemis, waar ze in onderstaande video over vertelt.

Lees meer over
André HazesSarah van Soelen