het hazespad kiezen

Rachel Hazes deelt liefdeskiekje met nieuwe vriend

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @rachelhazesRachel Hazes deelt liefdeskiekje met nieuwe vriend
RTL

Rachel Hazes (52) laat zich niet gek maken door de ietwat labiele ex van haar nieuwe vriend Klaas Otto (55). Terwijl zij een poging deed om hun relatie te dwarsbomen, geniet Rachel met haar liefde op het terras.

"I'm wearing the smile you gave me"

Ze wordt in ieder geval al overladen met 'cadeaus' door Klaas. Cadeaus in de vorm van een grote glimlach, bedoelt ze daarmee. 'I'm wearing the smile you gave me', schrijft Rachel zoetsappig bij een foto van haar en de oprichter van motorclub No Surrender. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Rachel Hazes bevestigt liefde met No Surrender-oprichter
Lees ook

Rachel Hazes bevestigt liefde met No Surrender-oprichter

Op 20 maart maakt Rachel haar relatie wereldkundig als ze een innige zoenfoto van haar en Klaas deelt. Begin dit jaar werd al bekend dat Rachel en Klaas ‘het heel gezellig’ met elkaar hebben. Toch ontkende Rachel destijds dat er sprake was van een relatie.

Een dag na de zoenfoto laat Klaas aan het gerechtshof in Leeuwarden weten dat hij nooit meer bij een motorclub zal gaan. Het Openbaar Ministerie ziet No Surrender als een criminele organisatie waar Klaas, die de titel 'generaal' droeg, leiding aan gaf. Hij ontkent dit.

Het OM eist in hoger beroep een celstraf van 2,5 jaar. Dat was in 2020 ook het vonnis van de rechtbank. "Ik heb nu een heel ander leven", aldus Klaas maandag in zijn laatste woord. "Ik heb de motorclubs jaren geleden gedag gezegd. Er is niets meer dat op mijn oude leven lijkt."

Klaas stapte in 2013 op bij Satudarah en richtte No Surrender op. Volgens het OM werd Klaas een dictatoriale leider van een organisatie die zich bezighield met drugshandel en geweld- en vermogensdelicten. Zo zouden er 'bad standings' hebben plaatsgevonden, een oneervol ontslag met mishandelingen en boetes tot gevolg. Het hof doet 16 mei uitspraak.

Lees meer over
Rachel HazesKlaas Otto