in de roos schieten

Bachelor Thomas heeft duidelijk een favoriet: 'Ik voel de spanning'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLBachelor Thomas heeft duidelijk een favoriet: 'Ik voel de spanning'
RTL

De eerste kussen worden uitgewisseld en één-op-één tijd met bachelor Thomas van der Vlugt (29) wordt steeds kostbaarder, dus grijpt Inge (30) haar kans om het hart van Thomas te veroveren. Maar er is een kaper op de kust: Merel (26).

Let op, dit artikel bevat spoilers over De Bachelor. 

Er hangt liefde in de Mexicaanse lucht. Inge is namelijk niet de enige die intieme momenten met de bachelor deelt. Als Thomas Merel meeneemt naar een modderritueel om nader tot elkaar te komen, springt de vonk - tot grote teleurstelling van Inge - over.

Nadat de twee elkaar minutenlang knuffelen, in de ogen aankijken en met modder insmeren, kan Thomas niet wachten om zijn date te zoenen. "Ik voel de spanning en een enorme drang dat ik haar wil laten weten hoe leuk ik haar vind."

Bachelor Thomas zorgt voor plotseling vertrek bij de vrouwen
Lees ook

Bachelor Thomas zorgt voor plotseling vertrek bij de vrouwen

Als Merel met een glimlach van oor tot oor terugkeert in de hacienda en de andere dames verhaal halen, voelt Inge de bui al hangen: in Merel vindt ze geduchte concurrentie. "Dus dat was wel leuk", sluit Merel haar verhaal af. "Leuk voor jou, kut voor ons", bitst Inge direct, omdat zij ook gevoelens voor de bachelor heeft.

Inge: "Dat is niet leuk. Ik vond het echt, echt, echt heel stom en ik dacht: ik kan wel blij voor haar zijn, maar dat ben ik gewoon niet. Natuurlijk ben ik niet blij voor haar." Ze vraagt zich af wat haar romantische date met Thomas de avond ervoor eigenlijk waard is, als hij de volgende dag intiem is met een andere vrouw. "Ergens heeft hij minpunten gescoord bij mij."

Even later bij de cocktailparty lijkt Inge zichzelf gek te maken. "Blijf van m'n vent af", zegt ze semi-grappend, semi-serieus als ze haar beurt afwacht om met Thomas te praten. "Wat is dit ongelofelijk kut." De zorgen blijken onterecht: ze krijgt een roos bij de ceremonie. Maar wel pas als Merel haar rode roos al heeft opgehaald...

Iedere woensdag kun je de nieuwste aflevering van De Bachelor bij Videoland bekijken. 

Lees meer over
Thomas van der VlugtVideolandDe Bachelor