rozen verwelken

Bachelor Thomas zorgt voor plotseling vertrek bij de vrouwen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandBachelor Thomas zorgt voor plotseling vertrek bij de vrouwen
RTL

De hacienda in Mexico telt nog maar de helft van haar logees sinds de start van 'De Bachelor'. Dat er in iedere aflevering dames naar huis worden gestuurd hoort erbij. Maar dat er deze keer een dame naar huis wordt gestuurd vóór de rozenceremonie is op z'n minst bijzonder te noemen.

Let op, dit artikel bevat spoilers over de achtste aflevering van De Bachelor.

"Ik wil wel eerlijk met je kunnen zijn"

Thomas mist de fysieke aantrekkingskracht met Yaël, Inge en Ascha. De tijd dringt, dus neemt hij de vrouwen mee naar yoga voor koppels om te kijken of de vonk wél overspringt. Nog voordat de date goed en wel ten einde is, is het Yaël die haar koffers kan inpakken. Thomas neemt haar apart om te zeggen dat hij haar geen roos wil geven.

"Het wordt steeds moeilijker voor mij om keuzes te maken. Maar ik wil wel eerlijk tegen je zijn. Zit het erin, of zit het er niet in? Ga ik het langer onderzoeken of ga ik je aan het lijntje houden?" begint Thomas, waarna hij het slechte nieuws brengt. "Dan denk ik toch dat het er niet in zit op die manier. Dat wilde ik je zelf vertellen en niet zomaar op de rozenceremonie."

Thomas uit De Bachelor in tranen tijdens rozenceremonie
Lees ook

Thomas uit De Bachelor in tranen tijdens rozenceremonie

Heel rouwig om haar vroegtijdige exit is Yaël overigens niet. "Ik heb niet zien aankomen dat het nu zou gebeuren, maar ik moet zeggen dat ik vaker heb gezegd dat ik zelf niet de chemie en aantrekkingskracht voel. Dus het is eigenlijk wel mooi dat we het allebei zo voelden." 

Dat de bachelor iemand tijdens een date naar huis stuurt - en niet wacht tot de rozenceremonie - zorgt voor een schok onder de overgebleven dames. Vooral bij Inge, een goede vriendin van Yaël, komt het nieuws hard aan.

"Ik ga je echt missen. Hoe kan dit nou?" vraagt ze zich hardop af. "Ik denk dat dit uiteindelijk een goede beslissing is geweest van Thomas, maar ik vind het heel lastig. (...) We bespreken alles met elkaar en nu is mijn maatje weg."

Een nieuwe aflevering van De Bachelor is iedere woensdag te zien bij Videoland.

Lees meer over
Thomas van der VlugtVideolandDe Bachelor