in de roos schieten

Bachelor Fabrizio heeft zijn match gevonden: 'Droomvrouw'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandBachelor Fabrizio heeft zijn match gevonden: 'Droomvrouw'
RTL

Het einde van het liefdesavontuur van bachelor Fabrizio (29) zit er bijna op. Met nog maar een paar dagen in Griekenland en vijf meiden in de villa is het voor Fabrizio hoog tijd om te bepalen met wie hij een toekomst voor zich ziet. Cupido verricht in ieder geval goed werk in de negende aflevering van 'De Bachelor'.

"Het klopt op elk gebied in mijn hoofd"

Let op, dit artikel bevat spoilers over De Bachelor: België. 

Het liefdesavontuur wordt na deze aflevering in België doorgezet. Met maar vier rozen in het spel vechten de meiden om hun plaats. Het is vooral Madieke die het hart van de bachelor sneller laat kloppen tijdens hun date. Zodra Fabrizio met Madieke is, heeft hij 'enkel oog voor haar'. 

"Ik herken zoveel dingen in haar die ik in mij zie. Dingen die ik verwacht van mijn droomvrouw", zegt Fabrizio. Daarna schenkt hij haar een rode roos, wat betekent dat ze in België verder daten tot hij zijn uiteindelijke keuze moet maken. 

Fabrizio doet een 'Tony Junior' in de Vlaamse Bachelor
Lees ook

Fabrizio doet een 'Tony Junior' in de Vlaamse Bachelor

"Ik heb Madieke een roos gegeven omdat ik me niet meer kon inhouden. Ik weet goed genoeg dat ik je mee wil nemen naar België en dat het niet onze laatste date was. Het klopt op elk gebied in mijn hoofd." Zijn gevoel voor Madieke is 'heel duidelijk'. "Ik zie mezelf met iemand als Madieke. Tot zover ze zich nu opstelt, [zou] het weleens de vrouw kunnen zijn."

Toch lijkt er bij de bachelor nog geen sprake van romantische verlangens. "Ik heb wel het gevoel dat ik een bepaalde verantwoording wil afleggen naar haar. Misschien wel uit angst om de kans te verliezen om haar beter te leren kennen."

Hoe dit precies verder gaat, zie je volgende week donderdag in De Bachelor: België bij Videoland.

Lees meer over
FabrizioVideolandDe Bachelor België