unlike & unsubscribe

Selena Gomez leeft al vierenhalf jaar offline

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSelena Gomez leeft al vierenhalf jaar offline
RTL

Het leven van Selena Gomez (29) is 'compleet veranderd' nu ze al vierenhalf jaar geen gebruik heeft gemaakt van het internet. "Ik ben gelukkiger, ik ben meer aanwezig, ik maak meer contact met mensen", zei de actrice tegen 'Good Morning America'.

"Het is moeilijk om je op je gemak te voelen als iedereen constant commentaar geeft op hoe je eruitziet"

Selena ziet in dat internet 'veel voor de wereld betekend heeft', maar krijgt haar nieuws persoonlijk liever binnen via de mensen in haar leven. Zelf bezoekt ze geen nieuwswebsites. Haar Instagramaccount, waar Gomez meer dan 300 miljoen volgers heeft, gebruikt de actrice om een platform voor geestelijke gezondheidszorg dat ze zelf mee heeft opgericht te promoten.

Selena Gomez: 'Opgroeien in schijnwerpers zorgt voor veel druk'
Lees ook

Selena Gomez: 'Opgroeien in schijnwerpers zorgt voor veel druk'

De zangeres en actrice heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze het opgroeien in de schijnwerpers als benauwend heeft ervaren. Selena Gomez, die al sinds haar tiende in films en series van Disney speelt, zei eerder tegen Glamour UK dat ze 'iedere dag' bezig is om aan haar zelfvertrouwen te werken. "Vanaf zo'n jonge leeftijd in de publieke belangstelling staan, brengt veel druk met zich mee", aldus Selena. "Het is moeilijk om je op je gemak te voelen als iedereen constant commentaar geeft op hoe je eruitziet."

Lees meer over
Selena Gomez