geen first date

Anna uit de Belgische Bachelor eerder al te zien in een datingshow

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Play4Anna uit de Belgische Bachelor eerder al te zien in een datingshow
RTL

Voor wie de Nederlandse Anna uit 'Bachelor België' bekend voorkwam: nee, je bent niet gek. De half-Griekse schone was eerder namelijk al te zien in het programma 'First Dates'.

"Ik kwam naar Griekenland om hopelijk de liefde te vinden en die heb ik niet gevonden. Natuurlijk is dat jammer"

De 26-jarige Anna was één van de drie Nederlandse kandidaten die dacht een perfecte match te zijn voor de Vlaamse Fabrizio Tzinaridis. Inmiddels is gebleken dat dat helaas niet zo is. Vorige week kreeg de pedagogisch medewerkster de bons van de voormalig Temptation Island-ster omdat er volgens hem 'duidelijk geen romantische klik' was. 

"Ik kwam naar Griekenland om hopelijk de liefde te vinden en die heb ik niet gevonden. Natuurlijk is dat jammer", nam Anna afscheid in het programma.

Bachelor België-afvaller haalt uit naar Fabrizio: 'Respectloos'
Lees ook

Bachelor België-afvaller haalt uit naar Fabrizio: 'Respectloos'

Dat heel Nederland en Vlaanderen mee kon genieten van haar liefdesavontuur is overigens niets nieuws voor Anna. In september van 2020 was ze al te zien in First Dates, en werd ze gekoppeld aan Bono. Net als met Fabrizio hing er tijdens de date alleen geen liefde in de lucht.

Niet alleen in België, ook in ons eigen land wordt er om het hart van een bachelor gestreden: Thomas van der Vlugt krijgt steeds meer gevoelens voor de dames. In onderstaand fragment heeft hij het zelfs al over zijn bruiloft...

Lees meer over
De Bachelor België