Mooi nieuws

Linda Hakeboom opgelucht na goed nieuws: 'Geen kanker meer te zien'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLinda Hakeboom opgelucht na goed nieuws: 'Geen kanker meer te zien'
RTL

Linda Hakeboom (36) maakt vandaag een vreugdedansje: de documentairemaker heeft van haar artsen te horen gekregen dat er officieel geen kanker meer te zien is in haar lichaam.

"Ik moet nu pas over een jaar weer terugkomen"

'Aaahhhhh! De uitslag van de scan is GOED', schreeuwt Linda het uit op haar Instagram. 'Er is officieel geen kanker meer te zien op de plaatjes!' Afgelopen dinsdag moest ze voor de onderzoeken naar het ziekenhuis. Ze liet toen in haar Instagram Stories weten behoorlijk zenuwachtig te zijn.

Linda Hakeboom blijft angstig voor ziekte: 'Pijntje kan ik niet negeren'
Lees ook

Linda Hakeboom blijft angstig voor ziekte: 'Pijntje kan ik niet negeren'

Linda kan nu eindelijk relaxen, schrijft ze. 'Ik moet nu pas over een jaar weer terugkomen, dus tot die tijd kunnen we eindelijk een beetje ontspannen.' En dat betekent dat ze na een onzekere periode weer opgelucht adem kan halen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ruim een jaar geleden onderging Linda haar eerste chemokuur, nadat ze in augustus 2020 slecht nieuws had gekregen. Ze is enorm openhartig over haar leven met kanker en neemt haar volgers mee in een online vlogserie: Linda's Kankerverhaal. Hiervoor is ze in de prijzen gevallen tijdens de afgelopen editie van het Gouden Televizier-ring Gala. Ze deelt de fijne, maar zeker ook de verdrietige momenten met haar volgers.

Lees meer over
Linda Hakeboom