maakt haar het hofman

Bachelor-deelnemer Indigo gaat in op geruchten over Rijk Hofman

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jasper Suyk/ANPBachelor-deelnemer Indigo gaat in op geruchten over Rijk Hofman
RTL

Na de afwijzing van Thomas van der Vlugt (29) in 'De Bachelor' is de liefdesweg voor deelnemer Indigo (22) vrijgemaakt. Tijdens de reünie van het programma vraagt presentator Rick Brandsteder (38) Indigo naar de geruchten die rondzingen over haar en Rijk Hofman (25), de minder bekende broer van Tim Hofman (33).

"Lichaamstaal zegt soms genoeg"

Rijk steekt niet onder stoelen of banken dat hij een oogje heeft op de deelnemer van De Bachelor (zie onderstaande video). De weg lijkt bovendien vrij nu Thomas en Indigo niet langer geïnteresseerd zijn in elkaar. "Indigo, heeft Rijk Hofman je al het hof gemaakt?" vraagt een nieuwsgierige Rick.

"Geen commentaar", lacht ze in eerste instantie. En daarna voorzichtig: "We hebben contact." Op de vraag of ze elkaar inmiddels hebben gezien, wil Indigo niet antwoorden. Maar de reactie van de meiden achter haar, die hard in lachen uitbarsten, zegt genoeg. Bachelor-kijkers spotten de twee bovendien zoenend tijdens festival Amsterdams Verbond, afgelopen Bevrijdingsdag. 

"Lichaamstaal zegt soms genoeg", drukt Rick door. "Maar ik zie wel een twinkeling in je ogen, dus dat is een goed teken." "Ja, dat kan", zegt Indigo daarop.

Indigo uit De Bachelor drijft de spot met zichzelf: 'Raap me op'
Lees ook

Indigo uit De Bachelor drijft de spot met zichzelf: 'Raap me op'

Tussen Merel en Thomas, die samen De Bachelor verlieten, gaat het (ook) goed. De twee zitten op een roze wolk sinds de opnames stopten afgelopen december.

"Ik vind Thomas in het echte leven nog veel leuker dan in Mexico. Je leert elkaar kennen op zulke andere vlakken. Hoe lief hij is voor de mensen om zich heen, hoe hard hij zich inzet voor vrienden en familie en mensen die hem dierbaar zijn. Dat maakt hem zo'n mooi persoon", vertelt Merel tijdens de reünie.

Ondertussen kan Thomas niet gelukkiger zijn met de uitkomst van het programma. "Ik had heel erg gehoopt dat je iemand tegenkomt met wie je zo goed klikt, jezelf zo fijn bij voelt en je alles mee kunt delen. Die steun is wat ik zocht en ook heb gevonden. Dat maakt mij heel gelukkig. Zij maakt mij echt heel gelukkig."

Het hele seizoen van De Bachelor is nu te zien bij Videoland. Check ook de RTL Boulevard Reality Podcast met Maureen:

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Thomas van der VlugtRijk HofmanDe Bachelor