megha cute

Harry en Meghan delen nieuwe foto van dochter Lilibet

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesHarry en Meghan delen nieuwe foto van dochter Lilibet
RTL

Lijkt ze meer op prins Harry (37) of op hertogin Meghan Markle (40)? En heeft ze rood haar, net als haar vader? Royalty-fans speculeerden lange tijd over het uiterlijk van Lilibet Mountbatten-Windsor. Nu is er een nieuwe foto gedeeld van de 1-jarige dochter van de hertog en hertogin van Sussex en hebben we eindelijk antwoorden.

"Het was een privilege om Lilibets eerste verjaardag met onze families te vieren!"

Dit hele weekend stond in het teken van het Platinum Jubilee van koningin Elizabeth. Heel Groot-Brittannië vierde dat ze zeventig jaar op de troon zit. Op donderdag ontmoette de vorstin ook voor het eerst haar achterkleindochter en naamgenoot Lilibet. De dochter van Harry en Meghan werd afgelopen zaterdag 1 jaar oud, toch worden de foto's van haar verjaardag nu pas gedeeld. Waarschijnlijk omdat het hele weekend in het teken stond van haar overgrootmoeder.

Queen Elizabeth heeft eindelijk haar achterkleindochter Lilibet ontmoet
Lees ook

Queen Elizabeth heeft eindelijk haar achterkleindochter Lilibet ontmoet

Fotograaf Misan Harriman deelt op Instagram verschillende kiekjes van de verjaardag van Lilibet. 'Het was een privilege om Lilibets eerste verjaardag met onze families te vieren!' zo schrijft hij op Instagram.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het is niet de eerste keer dat Misan Harriman een bijzonder moment in het leven van Harry en Meghan vastlegt. Misan maakte de ook de foto's waarmee de derde zwangerschap van Meghan werd aangekondigd.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Harry en Meghan waren afgelopen weekend aanwezig bij het jubileum van de Queen, maar aangezien de hertog en hertogin een stapje terug hebben genomen als senior royals mochten ze niet overal bij aanwezig zijn. Fans hadden de twee juist wel wat vaker willen zien. In de video hieronder zie je daar meer over.

Lees meer over
Prins HarryMeghan MarkleLilibet Mountbatten-Windsor