Britney waar?!

Ex Britney Spears in handboeien afgevoerd na verstoren huwelijk

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEx Britney Spears in handboeien afgevoerd na verstoren huwelijk
RTL

Jason Alexander (40), de man met wie Britney Spears (40) in 2004 trouwde in Las Vegas en van wie ze 55 uur later alweer scheidde, heeft volgens 'TMZ' voor de nodige tumult gezorgd tijdens het huwelijk van de zangeres met haar verloofde Sam Asghari (28). Jason zou geprobeerd hebben haar huis binnen te dringen, waarna hij verwijderd werd door de politie.

"Jason Alexander is in handboeien afgevoerd en vervolgens gearresteerd"

De ex van de zangeres ging live op Instagram, waardoor kijkers konden zien dat hij de aanwezige beveiligers vertelde uitgenodigd te zijn door Britney. Vervolgens riep hij dat ze 'zijn eerste en enige vrouw is' en dat hij 'moest ingrijpen'.

Hij dreigde de ceremonie te verstoren, waarna het beeld van zijn telefoon vastliep. Britneys ex-man werd uiteindelijk ingerekend door de politie.

'Britney Spears moet kinderen missen tijdens huwelijk'
Lees ook

'Britney Spears moet kinderen missen tijdens huwelijk'

Britney en Jason kennen elkaar al sinds hun jeugd en trouwden in 'een dolle bui' in Las Vegas. Het huwelijk werd kort daarna ongeldig verklaard, maar dat heeft Jason er niet van weerhouden om met zijn ex bezig te blijven. Zo was hij aanwezig bij de Free Britney-bijeenkomst bij de rechtbank in Los Angeles in augustus 2020 en vertelde hij nog regelmatig contact te hebben met haar. Dat contact is echter nooit bevestigd vanuit 'kamp Britney'.

Mathew Rosengart, de advocaat van de popster, is woedend over het feit dat Britney's ex-man geprobeerd heeft de huwelijksceremonie te verstoren. Volgens de raadsman dient Jason aangeklaagd te worden, zo liet hij aan Page Six weten.

"Jason Alexander is in handboeien afgevoerd en vervolgens gearresteerd. Ik wil hierbij de politie van Ventura County hartelijk bedanken voor hun adequate optreden en goede werk. Ik sta in nauw contact met de lokale autoriteiten om ervoor te zorgen dat de heer Alexander volgens de wet vervolgd wordt."

Lees meer over
Britney Spears