Father and son

Zoon van zanger Ronan Keating duikt op in Love Island UK

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesZoon van zanger Ronan Keating duikt op in Love Island UK
RTL

In 'Love Island UK' zijn weleens vaker kinderen van Britse beroemdheden te zien en ook in het nieuwe seizoen zit iemand met een wel héél bekende pa. Jack Keating (23) is namelijk de zoon van de bekende zanger Ronan Keating (45). En die laatste heeft het er toch wel moeilijk mee om zijn zoon op televisie te zien, vertelde hij tijdens de talkshow 'The One Show'.

"Ik ben echt een puinhoop, een complete puinhoop"

Ronan deelde eerder op Instagram al een berichtje met de aankondiging dat zijn zoon in Love Island UK te zien zou zijn, met daarbij een throwback-foto van zichzelf op die leeftijd.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Dit zijn de twaalf singles van het nieuwe seizoen Love Island
Lees ook

Dit zijn de twaalf singles van het nieuwe seizoen Love Island

Inmiddels lijkt het erop dat Ronan er toch ook flink de zenuwen van heeft. Jack maakte vrijdag zijn opwachting in de villa en voor Ronan was het bijzonder om zijn zoon op televisie te zien. "Ik ben echt een puinhoop, een complete puinhoop", zo vertelde hij aan presentatoren Alex Jones en Jermaine Jenas in The One Show. "Storm (de vrouw van Ronan en stiefmoeder van Jack) gaat er beter mee om dan ik. We missen hem ontzettend thuis. Zijn kleine broertje Cooper en zijn zusje Missy missen hem ook."

Ronan keek met spanning naar zijn zoon. "Hij kwam wel een beetje stilletjes en nerveus over, wat ook heel begrijpelijk is", zo vertelt hij. "Ik maak me er wel zorgen om dat hij met al die mannen in een huis zit." Volgens Ronan zat Jack een paar weken in een lockdown in Spanje voordat hij de villa introk. "We mochten helemaal niet met hem praten. Het was dus stil van zijn kant en toen was hij vrijdag ineens op televisie te zien en dat was toch wel heel eng."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Love Island