van harte!

Camilla viert 75e verjaardag en zó ziet de feestelijke dag eruit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesCamilla viert 75e verjaardag en zó ziet de feestelijke dag eruit
RTL

Omringd door familie en zonder telefoons: dat is hoe Camilla Parker Bowles deze zondag haar 75e verjaardag doorbrengt. De Britse royal viert de bijzondere mijlpaal niet uitgebreid, maar met 'een klein familiediner'. Wel deelde het Britse hof zaterdagavond een nieuwe foto van de hertogin van Cornwall.

"Het is heerlijk om haar ergens te fotograferen waar ze zich zo ontspannen voelt"

De foto is gemaakt door fotograaf Chris Jackson, die via Twitter laat weten dat het 'echt bijzonder' was om de echtgenote van prins Charles bij haar thuis in Wiltshire te fotograferen. 'Ik heb vele jaren over de wereld gereisd om de hertogin te fotograferen tijdens Royal Tours, dus het is heerlijk om haar ergens te fotograferen waar ze zich zo ontspannen voelt.'

Een foto uit de reeks werd ook gedeeld op het Instagram-account van het Britse koningshuis, om haar te feliciteren. 'We wensen de hertogin van Cornwall een hele fijne 75e verjaardag vandaag', valt er te lezen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Camilla en Kate hebben grootste lol tijdens Country Life-shoot
Lees ook

Camilla en Kate hebben grootste lol tijdens Country Life-shoot

Grootse plannen voor haar verjaardag heeft Camilla deze zondag niet. Wel houdt de hertogin van Cornwall een klein familiediner. Prins Charles fungeert als gastheer van het etentje op Highgrove House, waar volgens de Britse media ook haar twee kinderen en jongere zus bij aanwezig zullen zijn. Telefoons zijn ten strengste verboden aan de eettafel.

"Families zitten niet meer samen aan tafel voor het avondeten”, zei de hertogin zaterdag in een exclusief interview met de Britse krant Daily Mail. "We zijn een hele hechte groep", vertelde ze tevens tijdens het interview. "Ik zou niet zonder mijn familie kunnen."

Camilla vierde haar verjaardag eerder deze week al met een speciale fotoshoot voor het tijdschrift Country Life, waarvan ze voor de gelegenheid gasthoofdredacteur was. Met de door Kate gemaakte foto pronkt ze op de cover van het nummer dat nu in de winkels ligt.

Het is overigens niet de eerste keer dat een Britse royal de gasthoofdredacteur is van Country Life Magazine. Prins Charles deed dit eerder al voor zijn 65ste en 70ste verjaardag en prinses Anne deed het voor haar 70ste verjaardag.

Lees meer over
Camilla Parker Bowles