Like a virgin

Vierde seizoen Virgin River vanaf nu te bingen op Netflix

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixVierde seizoen Virgin River vanaf nu te bingen op Netflix
RTL

Goed nieuws voor de mensen die niet meer langer kunnen wachten op het vierde seizoen van de Netflix-hit 'Virgin River'. Het wachten is namelijk voorbij. Vanaf woensdag 09.00 uur staat de nieuwe reeks op Netflix.

Dit seizoen van Virgin River is extra lang, dus je kunt er even voor gaan zitten. De reeks telt namelijk twaalf afleveringen die ieder een uur duren. Toch een behoorlijke marathon als je wil bingen. 

De afleveringen worden overigens allemaal in één keer op Netflix gedropt, dus voor degene die het seizoen er echt in een dag doorheen wil jagen: dat kan.

Hij is hier: de trailer van Virgin River seizoen 4
Lees ook

Hij is hier: de trailer van Virgin River seizoen 4

Eerder werd al bekendgemaakt dat het verhaal van hoofdpersonen Jack en Melinda nog niet klaar is. Een vijfde seizoen is namelijk al aangekondigd, maar wanneer dat zal verschijnen is nog onduidelijk. 

Het verhaal van Virgin River gaat over Melinda Monroe. Ze beantwoordt een advertentie om te solliciteren als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze eerst moet leren om met zichzelf in het reine te komen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

Benieuwd naar de trailer? Die vind je hieronder.

Lees meer over
NetflixNetflixserieVirgin River