cry me a river

Waarom ontbreekt Todd in het vierde seizoen van Virgin River?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixWaarom ontbreekt Todd in het vierde seizoen van Virgin River?
RTL

Het wachten is voorbij: sinds woensdag is er twaalf uur aan 'Virgin River' te bingen bij Netflix. Waar het nieuwe seizoen veel nieuwe gezichten telt, ontbreekt er één: die van acteur Patrick Sabongui, die in het derde seizoen de rol van Todd speelde. Waarom is dat? Let op: spoilers!

Todd werd door Charmaine (Lauren Hammersley) in seizoen drie geïntroduceerd als haar nieuwe vriend. Hun relatie escaleerde echter snel en Todd probeerde de controle over Charmaine's zwangerschap over te nemen. Hij wilde zelfs dat ze Virgin River zouden verlaten. Hoewel later in het seizoen ook Charmaine doorheeft dat Todd niet goed voor haar is, is het voor fans onduidelijk of de twee nog een relatie hebben.

Vierde seizoen Virgin River vanaf nu te bingen op Netflix
Lees ook

Vierde seizoen Virgin River vanaf nu te bingen op Netflix

Het antwoord lijkt te neigen naar 'nee', aangezien Todd in het vierde seizoen nergens te bekennen is. De 47-jarige Canadese acteur heeft zich nog niet uitgesproken over waarom hij niet in het nieuwe seizoen te zien is. Wellicht dat het iets te maken heeft met de film Hello, Goodbye, And Everything In Between die binnenkort uitkomt en waarin Patrick Sabongui de hoofdrol speelt.

Eerder werd al duidelijk dat het verhaal van hoofdpersonen Jack en Melinda nog lang niet klaar is. Een vijfde seizoen is namelijk al aangekondigd, maar wanneer dat zal verschijnen is nog onduidelijk. 

Het verhaal van Virgin River gaat over Melinda Monroe. Ze beantwoordt een advertentie om te solliciteren als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze eerst moet leren om met zichzelf in het reine te komen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

Lees meer over
NetflixVirgin River