aansneijden

Rick uit Love Island: 'Jotti geconfronteerd met ex Wesley Sneijder'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom Cornelissen/ANPRick uit Love Island: 'Jotti geconfronteerd met ex Wesley Sneijder'
RTL

Het avontuur van Rick in 'Love Island' mocht niet al te lang duren. De 27-jarige hunk kreeg het idee dat hij zijn eigen glazen ingooide, toen hij Jotti vroeg naar haar ex-liefje Wesley Sneijder (38).

"Dat vond ze niet zo fijn"

Toen Rick een koppeltje vormde met Jotti, omdat Mehti de villa moest verlaten, besloot hij haar te vragen naar Wesley. "Er werd bovendien gefluisterd over Wesley Sneijder, haar ex", zegt hij tegen Het Laatste Nieuws. "Ook Mehti twijfelde om het onderwerp aan te kaarten. Jotti gaf aan dat ze van directe Nederlanders hield en dus sprak ik haar aan over Wesley. Dat vond ze niet zo fijn, waarop ze zich wat afsloot. Ik begreep dat."

Uiteindelijk groeiden hij en Jotti wel wat dichter naar elkaar toe, maar toen moest Rick de villa alweer verlaten. "Jammer, maar niets aan te doen. Ik ben wel blij om te zien dat ze zich zo goed voelt bij Cas." Jotti won het derde seizoen van Love Island met Cas.

Ex-liefje Wesley Sneijder duikt op in Love Island-villa
Lees ook

Ex-liefje Wesley Sneijder duikt op in Love Island-villa

Al met al gelooft Rick nog steeds in de liefde. "De juiste persoon zat er voor mij niet tussen, maar dat doet geen afbreuk aan mijn Love Island-avontuur. Ik zou zo wéér meedoen, ook al heb ik deze editie misschien wat weinig kansen gekregen." 

Lees meer over
Love Island