Op hol geslagen

Johan Derksen over Tim Hofman: 'Probeert te scoren'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Johan Derksen over Tim Hofman: 'Probeert te scoren'
RTL

Johan Derksen (73) is niet bepaald enthousiast over de nieuwe 'BOOS'-uitzending over 'The Voice of Holland' en John de Mol. Volgens Johan is presentator Tim Hofman 'op hol is geslagen' en probeert hij alleen maar 'te scoren'. Dat zei de analist donderdag in de SBS6-talkshow 'Vandaag Inside'.

"Meneer Boos is nu niet zo belangrijk om iemand te ontslaan omdat hij zo nodig KGB'tje speelt"

"Hofman wringt zich nu in allerlei bochten om onthullingen te doen die dat eigenlijk niet zijn", zei Johan onder meer. Tafelgast Heleen van Royen was het daar roerend mee eens. "Het was bedroevend slecht en eindeloos lang. Dit kon ook in drie Instagram-stories."

Tim Hofman: 'Niet één maar vier incidenten TVOH bekend bij Talpa'
Lees ook

Tim Hofman: 'Niet één maar vier incidenten TVOH bekend bij Talpa'

Heloeen stelde ook dat vrouwen niet geholpen zijn met de nieuwe uitzending. "Waarom ga je nu nog meer zoeken en graven en pielen?", vroeg ze zich af. "Wie help je daar mee? Ga lekker naar Ter Apel om daar vrouwen te helpen!"

In de nieuwe BOOS, die donderdagmiddag online kwam, meldde Tim dat John de Mol mogelijk al eerder wist van meer gevallen van grensoverschrijdend gedrag bij The Voice. Deze meldingen zouden bekend zijn bij een contactpersoon binnen de productie en een eindredacteur van Talpa. Het is echter niet duidelijk of zij John daarvan op de hoogte hebben gesteld. Tim suggereerde daarbij dat er ergens is gelogen.

Johan zou als hij John was de betrokkenen 'even toespreken' over dit dossier, maar ontslag is volgens hem niet nodig. "Meneer Boos is nu niet zo belangrijk om iemand te ontslaan omdat hij zo nodig KGB'tje speelt."

Johan is niet de enige die niet te spreken is over de nieuwe BOOS-aflevering, ook John van den Heuvel is zeer kritisch:

Lees meer over
Johan DerksenTim HofmanHeleen van Royen