rozengeur en maneschijn

Waar vinden de opnames van De Bachelorette plaats?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandWaar vinden de opnames van De Bachelorette plaats?
RTL

Het liefdesavontuur van Sylvia Geersen (36) is vanaf februari 2023 te zien bij Videoland. Net als tijdens het eerste seizoen van 'De Bachelorette' vinden de opnames weer plaats op een heuse droomlocatie.

"Wat een avontuur én feestje om deze pracht Bachelorette hier in Zuid-Afrika bij te staan"

Sylvia heeft er nogal een bewogen liefdesleven op zitten, maar dat betekent niet dat ze haar geloof in de liefde is verloren. In De Bachelorette hoopt ze alsnog haar prins op het witte paard te ontmoeten. In Zuid-Afrika zal zij met een groep charmante en zelfstandige vrijgezellen het avontuur aangaan. Via de iconische rozenceremonie zal zij iedere week een kandidaat naar huis moeten sturen. Wie blijft er over en verovert het hart van Sylvia?

Monica Geuze staat Sylvia Geersen bij als presentatrice van De Bachelorette
Lees ook

Monica Geuze staat Sylvia Geersen bij als presentatrice van De Bachelorette

Monica Geuze staat Sylvia bij in haar zoektocht naar ware liefde als de nieuwe presentatrice van De Bachelorette. In het eerste seizoen met Gaby Blaaser neemt Rick Brandsteder deze rol nog op zich.

'Wat een avontuur én feestje om deze pracht Bachelorette hier in Zuid-Afrika bij te staan in haar zoektocht naar de liefde!' schrijft de presentatrice zondagavond bij een foto van zichzelf en Sylvia.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De Bachelorette is vanaf februari 2023 te zien bij Videoland.

Lees meer over
Monica GeuzeSylvia GeersenVideolandDe Bachelorette