Big Brother

Tranendal in Big Brother: twee bewoners weggestuurd

Door RTL··Aangepast:
Tranendal in Big Brother: twee bewoners weggestuurd
RTL

De Love Week in 'Big Brother' eindigt in een heus tranendal. Niet een maar twee bewoners konden hun ingepakte koffers én dromen over de winst meenemen naar de uitgang van het 'Big Brother'-huis.

"Het is vervelend"

De Love Week in het televisieprogramma zorgde voor een verbeterde sfeer in het huis. 'Big Brother' is een man met een hartje en deelde de bewoners deze week mee dat zij niet hoefden te nomineren. Betekende dat dat niemand genomineerd werd? Nee, hoor. De kijkers thuis mochten namelijk hun minst favoriete bewoners nomineren. Uiteindelijk waren Leroy, Nawel en Vera de ongelukkigen.

Big Brother-afvaller blijft nuchter: 'Ik ga koffie drinken'
Lees ook

Big Brother-afvaller blijft nuchter: 'Ik ga koffie drinken'

Presentatoren Peter van der Veire en Geraldine Kemper mochten de bewoners vertellen dat er deze week niet een maar twee bewoners het huis moesten verlaten. Daardoor vonden de eerste tranen direct het levenslicht in de ogen van de bewoners. Als uiteindelijk blijkt dat de minste stemmen voor Leroy en Vera zijn binnengekomen, zijn de tissues niet aan te slepen.

Hoewel Leroy vrede heeft met zijn vertrek, begint bij Vera wel een traantje over haar wang te biggelen. "Het is vervelend", aldus de Vlissingse in de studio, "ik heb hele leuke vrienden gemaakt en die ga ik enorm missen."

'Big Brother' zie je elke werkdag om 20.30 uur op RTL 5 en Videoland. De liveshow is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 5. Echte fans kijken de livestream op Videoland. Hier kun je 24/7 jouw favoriete bewoners volgen.

Lees meer over
Big Brother