Even binnen gluren

Dit appartement (50m2) mét zwembad, sauna en dakterras voor 2,5 ton wil je zien

·Aangepast:
© Hup & Fidom GarantiemakelaarsDit appartement (50m2) mét zwembad, sauna en dakterras voor 2,5 ton wil je zien
RTL

Je ochtend beginnen met een frisse duik of voor het slapengaan nog even in de sauna, zonder dat je de deur uit hoeft. Dat klinkt als een woning voor alleen de rijkste mensen. Maar, voor 250.000 euro kan dit jouw werkelijkheid worden. Deze vondst heeft weinig vierkante meters, maar wel veel grote extra's.

In het centrum van Meppel staat dit schoolgebouw uit de jaren '20 dat helemaal is omgebouwd en gerenoveerd tot een modern appartementencomplex. Het is voor mensen die net even iets anders willen dan de standaard. Het appartement zelf is 50 m² en viel ons niet direct op; het gaat hier vooral om de leuke extra's die je krijgt wanneer je dit stulpje zou betreden.

© Hup & Fidom Garantiemakelaars - Funda

Bij binnenkomst waan je je gelijk weer even terug in de schoolbanken. De tegels, ramen en trappen zijn in originele staat gebleven. 

© Hup & Fidom Garantiemakelaars - Funda

Dat net even anders dan de standaard zit hem in het volgende: het complex heeft namelijk een sauna, zwembad én dakterras met open haard. Hoe dit zit? Je moet het wel met je medebewoners delen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Prijskaartje

Vind jij het niet erg om deze extra's met je medebewoners te delen? Je betaalt voor dit appartement, en dus de extra's, 250.000 euro. Geïnteresseerd of gewoon nieuwsgierig naar de rest van het huis? Bekijk de Funda-pagina voor meer foto’s en informatie.

Fotografie

Hup & Fidom Garantiemakelaars

Voor meer artikelen van RTL Wonen, klik hier:
Lees meer over
HuizenprijzenInterieurinrichtingWonen