RTL Wonen

Funda-vondst: dit is waarschijnlijk het meest kleurrijke interieur op Funda

Door Marjolein Sintenie··Aangepast:
© FundaFunda-vondst: dit is waarschijnlijk het meest kleurrijke interieur op Funda
RTL

Onze ultieme guilty pleasure? Funda afstruinen, stiekem binnenkijken in droomhuizen, bouwvallen én excentrieke interieurs. En… dan vind je weleens wat! Dit keer vonden we een pareltje waarbij de bewoners overduidelijk niet meegaan met de beigetrend van dit moment. Dit is van de binnenkant Villa Kakelbont to the max.

Op het eerste oog valt deze Amersfoortse twee-onder-een-kap woning in het straatbeeld al aardig op door de knalblauwe accenten op de deur en het tuinhekje. Maar dat is nog niets vergeleken met het interieur. De bewoners van dit huis zijn namelijk gek op kleur en hebben dan ook geen muur wit gelaten. Zelfs de kozijnen hebben in elke ruimte van het huis een andere knalkleur.

Klik op de pijltjes rechts op de foto om het interieur te bekijken. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Of het nu je smaak is of niet, persoonlijk en gedurfd is het hoe dan ook. Weer eens wat anders dan de standaard visgraatvloer, stalen deuren, matzwarte keuken en warme aardetinten op de wanden toch?

Iets voor jou?

Is dit jouw ultieme droomhuis? Voor € 685.000 is ‘ie van jou! Toch liever eerst nog even binnengluren? Bekijk hier de Funda-pagina voor de rest van de foto’s en details. 

Net zulke kleurrijke buren

Misschien zag je het al aan de blauwe accenten op de gevel en de gekleurde luikjes van de rechterwoning van de twee-onder-een-kap woning, maar ook bij de buren zijn ze niet vies van een kleurtje. Heel toevallig staat ook dat huis te koop namelijk. Neem maar eens een kijkje bij het net zo kleurrijke nummer 105! 

Funda vondst: dit huis heeft een keuken waar elke snackliefhebber van droomt
Lees ook

Funda vondst: dit huis heeft een keuken waar elke snackliefhebber van droomt

Voor meer artikelen van RTL Wonen, klik hier:
Lees meer over
Interieurinrichting