Binnenkijken

Funda vondst: dit huis heeft een keuken waar elke snackliefhebber van droomt

·Aangepast:
© FundaFunda vondst: dit huis heeft een keuken waar elke snackliefhebber van droomt
RTL

Onze ultieme guilty pleasure? Funda afstruinen, stiekem binnenkijken in droomhuizen, bouwvallen én excentrieke interieurs. En… dan vind je weleens wat! Dit keer een huis met de ultieme droomkeuken voor elke snackliefhebber.

Ben jij altijd wakker te maken voor een lekkere vette hap uit de muur? Dan kan dit huis nog wel eens jouw ultieme droomhuis zijn. Of een gevaar voor je eigen (gezonde) leven, het is maar net hoe je het bekijkt. Maar bijzonder is het hoe dan ook. 

Een eigen snackmuur

Volgens de Funda-advertentie hebben we hier te maken met ‘een stoere villa onder eigentijdse architectuur’. En dat klopt. De vrijstaande met houten planken beklede woning in het Noord-Brabantse Riel oogt van buiten inderdaad best stoer. Maar voor de échte eigentijdse details moet je nog even verder kijken dan alleen het vooraanzicht. Zo heeft het huis een betonnen trap, een eyecatcher van een haard – zowel binnen als buiten –, een opvallend kunstwerk op het balkon en bovenal een heel bijzondere keuken.

Waar de rest van de woning een mix van verschillende stijlen met een robuust randje is, lijkt de keuken op het eerste oog regelrecht uit de horeca te komen. Met veel aluminium, een grote spoelkraan, een Amerikaans zithoekje, lockerkastjes in de aangrenzende gang, een betonnen plafond, en… een échte privésnackmuur. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Klik op de pijltjes rechts op de foto door naar foto 3, 4 en 5 om de keuken te bewonderen. 

Hoewel de bordjes boven de snackmuur doen vermoeden dat de muur gevuld is met hamburgers, kipcorns en gehaktstaven hebben de huidige bewoners ‘m voornamelijk gevuld met leesbrillen, zonnebrillen en nepsnacks. Oftewel: deze woning heeft hoognodig bewoners nodig die de muur met échte snacks vult! 

Iets voor jou?

Is dit jouw ultieme droomhuis? Voor €1.365.000 is ‘ie van jou! Toch liever eerst nog even binnengluren? Bekijk hier de Funda-pagina voor de rest van de foto’s en details. 

Dit is waarom je nooit een prullenbak op Funda ziet
Lees ook

Dit is waarom je nooit een prullenbak op Funda ziet

Fotocredits

Funda

Voor meer artikelen van RTL Wonen, klik hier:
Lees meer over
Interieurinrichting