Zomertijd

'Emotionele' zomercliffhanger van GTST in mei al te zien

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jasper Suyk'Emotionele' zomercliffhanger van GTST in mei al te zien
RTL

Houd de tissues maar in de aanslag, 'GTST'-kijkers. Fans kunnen zich al zowat gaan opmaken voor de zomercliffhanger, die vorig jaar ook al vroeg kwam, maar nu nog wat eerder. Dit heeft RTL donderdag bekendgemaakt.

'Een onverwachte aankondiging zal het hele dorp tot tranen roeren'

De zomercliffhanger van GTST was jarenlang in juli te zien, maar de Meerdijkers lijken steeds vroeger van hun vakantie te kunnen gaan genieten. Fans moeten het dit jaar al vanaf donderdag 30 mei tijdelijk zonder hun favoriete soap doen. De zomercliffhanger van GTST is dan namelijk al te zien bij RTL 4. Op Videoland is dat al een week daarvoor, op 23 mei dus.

RTL licht ook alvast een tipje van de sluier op over wat de zomercliff dit jaar behelst. 'De spanning stijgt en intriges verdiepen. (...) Maak je klaar voor een emotionele avond in soapdorp Meerdijk, waar een onverwachte aankondiging het hele dorp tot tranen zal roeren.' 

Nieuw GTST-gezicht gaat veel losmaken in Meerdijk
Lees ook

Nieuw GTST-gezicht gaat veel losmaken in Meerdijk

Bij intriges denken kijkers vast direct aan het slippertje van Shanti (Bertrie Wierenga) en Richard (Edwin Jonker). Krijgt dit een staartje? Er gaat al een theorie rond onder fans die voorspellen dat er een baby op komst is, die niet van Rik (Ferri Somogyi) is... 

En dan een aankondiging die het hele dorp tot tranen zal roeren... Het grootste verdriet dat een Meerdijker en GTST-kijker op dit moment te verwerken zou kunnen krijgen, is toch wel de exit van Laura (Jette van der Meij). Hoewel de soapvedette onlangs nog in De Telegraaf aangaf dat ze voorlopig nog wel in het soapdorp te zien zal zijn. "Alles gaat een keer voorbij, dat weet ik ook, maar dat mag wat mij betreft nog wel even duren." 

De zomercliffhanger van GTST zal dus op donderdag 30 mei te zien zijn bij RTL 4 en op donderdag 23 mei bij Videoland. 

Een deel van de cast reiste onlangs af naar Curaçao voor opnames aldaar. Of die voor de grote cliffhanger waren, is nog niet duidelijk. We spraken Caroline De Bruijn en Jette van der Meij voor vertrek op het vliegveld: 

Lees meer over
GTST