GTSTezondheidsklachten

Zorgen over de toekomst van Johnny Kraaijkamp jr. in GTST

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLZorgen over de toekomst van Johnny Kraaijkamp jr. in GTST
RTL

'GTST'-fans vrezen al een poos voor de exit van soapvedette Laura (Jette van der Meij, 69), maar ook de nabije toekomst van haar echtgenoot in de soap is niet zeker. Het lijkt niet goed te gaan met de gezondheid van Henk (Johnny Kraaijkamp jr., 70). Is dit de inleiding van zijn mogelijke exit?

"Alles gaat een keer voorbij, dat weet ik ook, maar dat mag wat mij betreft nog wel even duren"

Sinds de diagnose parkinson die Laura heeft gekregen, hebben Jette en Johnny een emotionele verhaallijn te spelen in Meerdijk. Gezien hun leeftijd is het natuurlijk niet ondenkbaar dat ze het soapdorp over niet al te lange tijd verlaten. GTST-fans vreesden dat dit mogelijk het geval zou zijn na de kettingbotsing in de zomercliffhanger van 2023, maar de soapveteranen geven nog altijd acte de présence in Meerdijk. Voor hoelang nog, blijkt echter steeds meer de vraag te worden.  

Henk heeft flink wat kopzorgen sinds de gezondheid van Laura achteruitgaat. Kijkers zagen onlangs al hoe hij op zijn balkon pijn leek te hebben. Deze week gaat echt mis met Henk als hij hond Dolly uitlaat. Hij stort in elkaar en grijpt naar zijn borst. Sorteren de scriptschrijvers zo voor op Henks vertrek en wordt dat de beloofde tranentrekker in de komende zomercliffhanger?

Jette van der Meij vertelt over haar toekomst in GTST
Lees ook

Jette van der Meij vertelt over haar toekomst in GTST

Jette gaf onlangs aan de Telegraaf te kennen dat ze nog niet aan stoppen denkt. "Alles gaat een keer voorbij, dat weet ik ook, maar dat mag wat mij betreft nog wel even duren." Onlangs vloog de actrice met een paar castleden naar Curaçao voor opnames. Of dit het decor van de komende zomercliffhanger is, is nog niet duidelijk.

Wat RTL recent al wel bekendmaakte, is dus dat het een emotionele cliffhanger wordt. 'Een onverwachte aankondiging zal het hele dorp tot tranen roeren...'

Dit zei Johnny eerder over een mogelijke exit uit de soap, waarin hij sinds 2020 de rol van Henk vertolkt:

Lees meer over
Johnny Kraaijkamp jr.GTST