B&Balen

Deze drie B&B-eigenaren vielen op laatste moment af voor nieuw seizoen B&B Vol Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL Deze drie B&B-eigenaren vielen op laatste moment af voor nieuw seizoen B&B Vol Liefde
RTL

Begin deze week werden de acht kandidaten bekendgemaakt die deze zomer te zien zijn in het nieuwe seizoen van 'B&B Vol Liefde'. Vanaf 15 juli is het gloednieuwe seizoen te bekijken bij RTL 4 en Videoland. Oorspronkelijk waren er elf kandidaten voorgesteld aan de kijkers. Daar zijn er dus drie van afgevallen, blijkt nu. Wie dat zijn? Wij zetten ze voor je op een rij.

Henriëtte 

De 61-jarige Henriëtte runt een B&B in Italië. Om precies te zijn in Cesarolo, vlakbij Venetië. De B&B heeft drie kamers en werd voorheen bewoond door Henriëtte en haar gezin. Ze trouwde veertig jaar geleden in dit plaatsje met haar Italiaanse jeugdliefde en kreeg twee zoons. Helaas hield het huwelijk geen stand. 

Inmiddels is ze alweer zes jaar single en daarom vond ze het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe liefde. De verwachting was dat er veel aanmeldingen voor haar zouden binnenstromen, maar uiteindelijk bleek het toch onvoldoende te zijn voor deelname.

Henriëtte B&B Vol Liefde© RTL
Henriëtte B&B Vol Liefde

Roland 

Hongarije heeft het hart gestolen van Roland. Hij kocht er in 2015 een B&B. Dit verblijf heeft hij inmiddels verkocht om een nieuw avontuur te beginnen in een nabijgelegen plaatsje. Daar staat alleen nog een hutje in het bos, maar dat wil hij opknappen tot een verblijf voor zichzelf. Daarnaast bouwt hij twee vakantiewoningen die hij kan verhuren. 

In de liefde is het Roland niet altijd voor de wind gegaan. Hij trouwde drie keer, maar het resulteerde ook in drie scheidingen. Misschien omdat hij 'niet de gemakkelijkste persoon' is om mee samen te zijn, zo deelde hij zelf. Roland zoekt iemand met wie hij de rest van zijn leven kan delen. Maar ook hij viel dus op het laatste moment af.

Roland B&B Vol Liefde© RTL
Roland B&B Vol Liefde

Suzanne 

De 43-jarige Suzanne runt een B&B in het zonnige Frankrijk. Ze komt al bijna haar hele leven in Frankrijk, omdat haar ouders een nudistencamping hadden in de Dordogne. Suzanne runde deze camping ook een tijdje, maar besloot terug te keren naar Nederland. Niet al te lange tijd later vertrok ze weer naar Frankrijk. 

Op dit moment wordt de nudistencamping gerund door andere familieleden en heeft Suzanne de koffietent en lunchzaak op zich genomen. Ze schreef op zoek te zijn naar een zelfverzekerde man die bovendien een 'echte knuffelbeer' is. Helaas moet die zoektocht dus buiten het televisiescherm plaatsvinden.

Suzanne B&B Vol Liefde© RTL
Suzanne B&B Vol Liefde

RTL wilde desgevraagd inhoudelijk niet ingaan op waarom deze drie kandidaten zijn afgevallen. Toch is er een sprankje hoop voor Henriëtte, Roland en Suzanne. Want Debbie, die we allemaal kennen uit het vorige seizoen van B&B Vol Liefde, werd in het eerste seizoen eveneens afgewezen voor deelname. Het is dus niet onmogelijk dat we een van de drie afvallers in de toekomst terugzien.  

De eerste beelden van het nieuwe seizoen kun je hieronder alvast bekijken.