B&Beter leren kennen

Wie is Mirjam uit B&B Vol Liefde 2024?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLWie is Mirjam uit B&B Vol Liefde 2024?
RTL

In het vierde seizoen van 'B&B Vol Liefde' maken acht gastvrije B&B-houders zich op voor een zomer vol romantiek, avontuur en onvergetelijke ervaringen. In Spanje, Frankrijk, Zuid-Afrika, Schotland en Griekenland is de zoektocht naar ware liefde begonnen. Maak hier alvast kennis met Mirjam (52) uit Zuid-Afrika, een van de kandidaten van 'B&B Vol Liefde' 2024.

"Ik zoek een partner voor mij en niet voor de business"

Wie is Mirjam uit B&B Vol Liefde?

De 52-jarige Mirjam is een avontuurlijke vrouw. In de afgelopen twintig jaar heeft ze samen met haar gezin de hele wereld over gereisd. Inmiddels is Mirjam gescheiden en studeren haar kinderen in Nederland. Voor haarzelf was het moment aangebroken om haar droom na te jagen: een hotel runnen in Zuid-Afrika. En dat doet ze nu met veel plezier. Ze is trotse eigenaar van Parsons Hilltop Safari Camp, een lodge in het Krugerpark. Deze lodge, bestaande uit vier luxe safaritenten, staat midden in de bush. Geregeld komen er wilde dieren voorbij. Mirjam runt ook een nabijgelegen villa. Hier kan ze tien gasten kwijt. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wie is Albert uit B&B Vol Liefde 2024?
Lees ook

Wie is Albert uit B&B Vol Liefde 2024?

Op zoek naar de ware liefde 

Mirjams leven in Zuid-Afrika is druk zat, maar ondanks de leuke gasten en gezellige staf mist ze wel een maatje. Ze is dan ook toe aan een leuke en stoere man in haar leven. Hij moet ook humor hebben. "Als je hier geen humor hebt, dan red je het niet. Je moet voornamelijk heel flexibel zijn. Ik zoek een partner voor mij en niet voor de business. Ik zoek niet iemand die hier verliefd op hoeft te worden, hij hoeft alleen maar verliefd te worden op mij", lacht ze in haar introductievideo. En wat ze een man zelf te bieden heeft? "Dat is privé", grapt ze.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

RTL Boulevard sprak met Mirjam:

Het vierde seizoen van B&B Vol Liefde is vanaf 15 juli van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken kan bij Videoland.

Lees meer over
B&B Vol liefde