Boer zoekt man

Arno 'van het padje' na aankomst Niels in B&B Vol Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLArno 'van het padje' na aankomst Niels in B&B Vol Liefde
RTL

Arno heeft al een paar dagen de stadse Emil over de vloer op zijn Franse boerderij in 'B&B Vol Liefde'. Terwijl hij hem leert dat eieren niet alleen uit de supermarkt komen, is er ook een nieuwe man in aantocht. Niels wil het hart van Arno veroveren en dat lukt hem alleraardigst. Arno is meteen in de ban van de nieuwe man.

"Ik ben me aan het uitsloven voor Niels"

Arno leidt Emil rond op zijn boerderij. Hij kijkt zijn ogen uit. "Het begint ook echt vertrouwd te raken", zegt Emil over zijn tijd op het Franse platteland. Wat hij nog niet weet, is dat er concurrentie op de loer ligt. Niels is onderweg naar de B&B. "De eerste keer dat ik hem zag, was het zijn ogen die mij aanspraken. Toen hoorde ik zijn stem en dacht ik: hé, leuke vent", vertelt Niels over de oproepvideo van Arno. 

De ontmoeting komt voor Arno onverwacht. De B&B-eigenaar is nog niet op de komst van een nieuwe logé voorbereid. "Dan moet ik nog even een bed klaarmaken", zegt hij. "Ik had het helemaal niet verwacht dat er iemand zou komen. En toen ik zag dat het Niels was, was ik wel even van het padje", lacht hij verlegen. "Ik ben heel zenuwachtig nu. Dat komt doordat ik overdonderd ben, dat het Niels is en dat Niels wel echt heel leuk lijkt." De gevoelens zijn wederzijds. "Leuke vent", is de eerste reactie van Niels.

Helena uit B&B Vol Liefde in shock door exit Ammarie: 'Heel heftig'
Lees ook

Helena uit B&B Vol Liefde in shock door exit Ammarie: 'Heel heftig'

Emil ziet met lede ogen aan hoe Arno op Niels reageert. "Ik denk niet dat ik een jaloers type ben", spreekt hij uit op camera. Maar waar hij tot het slapen in een caravan veroordeeld is, krijgt Niels een privilege van de B&B-eigenaar. "Dan ga ik verhuizen naar een andere kamer, en dan ga jij waar ik nu lig", vertelt Arno over de plannen die hij heeft voor de slaapplek van Niels. 

Arno maakt zijn slaapkamer gereed, maar daar slaan de zenuwen toe. "Ik heb nog steeds een verhoogde hartslag. Ik merk dat ik heel erg gebrand ben om een goede indruk te geven en ik ben continu bezig in mijn hoofd van: gaat het niet tegenvallen? Vindt hij het wel leuk genoeg? Omdat ik hem heel leuk vind, geloof ik." 

Hij is onzeker over het liefdesnestje dat hij klaarmaakt voor de net aangekomen hunk. "Ik ben niet zo tevreden over hoe dit lijkt", zegt hij terwijl hij het bed heeft opgemaakt met een eenpersoonsdekbed. Hij gooit het snel over een andere boeg. "Ik vind het geen gezicht dit. Zo knullig." Het bed wordt compleet afgehaald en met een ander setje bekleed, dit keer met een tweepersoonsdekbed. "Ik moet een goede indruk maken op Niels, natuurlijk", giechelt Arno. "Ik ben me aan het uitsloven voor Niels, dat belooft wat." 

Ondertussen heerst er een ongemakkelijke sfeer tussen concurrenten Emil en Niels. Er wordt wat over koetjes en kalfjes gepraat, maar het ongemak is door de tv heen te voelen. Gelukkig komt Arno om de slaapkamer aan Niels te presenteren. Het uitsloven werpt z'n vruchten af. "Oeh, nice. Lekker, toch?" roept Niels. "Ik krijg zijn slaapkamer, dus ik ben heel erg vereerd." De slaapkamer grenst aan de werkkamer waar Arno nu zijn intrek neemt. "We liggen dichtbij elkaar. Hij ligt naast me, of naast me in de andere kamer", giechelt hij. "Ik hoop niet dat hij heel hard snurkt." 

Een goed begin is het halve werk, maar hoe gaat het liefdesavontuur van Arno verder? B&B Vol Liefde zie je elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur bij RTL 4. Bij Videoland kijk je het datingprogramma terug én vooruit. 

Lees meer over
B&B Vol liefde