Een huis kan altijd voller

Zwangere Priscilla uit Een Huis Vol sluit nóg een kind niet uit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @familie_wildemanZwangere Priscilla uit Een Huis Vol sluit nóg een kind niet uit
RTL

Priscilla Wildeman, bekend van het tv-programma 'Een Huis Vol', is momenteel in verwachting van haar achtste kind. Ze sluit niet uit dat ze in de toekomst nog meer kinderen wil, vertelt ze aan 'LINDA'.

"Ik zeg nooit, nooit"

Met een achtste kind op komst is het al een drukte van jewelste in huize Wildeman. Toch sluit Priscilla nóg een kind niet uit. "Ik zeg nooit, nooit. Na Giovanna zei ik dat ik het echt nooit meer wilde. Haar zwangerschap was heel pittig. Na een paar jaar ging het toch weer kriebelen. Maar het huis raakt nu echt wel vol."

Hoewel Priscilla het al zeven keer heeft meegemaakt, ziet ze ook nu weer tegen de bevalling op. "Het lijkt mijn hobby, maar dat is het echt niet. Al mag ik niet klagen: als ik naar alle bevallingen kijk, viel het verder altijd mee. Iedere dag bevallen mensen. Dus het komt vast wel weer goed."

Zwangere Priscilla Wildeman uit Een Huis Vol in ziekenhuis beland
Lees ook

Zwangere Priscilla Wildeman uit Een Huis Vol in ziekenhuis beland

Priscilla was aan het begin van haar zwangerschap vaak misselijk, maar die klachten zijn inmiddels alweer een tijdje weg. "Alleen mijn humeur is nog een beetje wisselvallig. Lukas krijgt het zwaar te verduren, haha."

Eerder deze week liet Priscilla weten in het ziekenhuis te zijn beland na bloedverlies. Haar baby maakt het goed, maar ze weet niet waar het bloedverlies vandaan kwam. 'Hopelijk blijft het bij deze ene keer en was het gewoon een adertje dat misschien gesprongen is door de warmte', schreef ze op Instagram. 

Lees meer over
Een Huis Vol